Κ20: Εθνικός Σερρών - ΑΕΚ 4-2

Σε έναν... χορταστικό τελικό με 6 γκολ, δύο εκ των οποίων σημειώθηκαν μετά το 90', ο Εθνικός Σερρών επικράτησε με 4-2 της ΑΕΚ στο Αλκαζάρ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League Νέων.

Κ20: Εθνικός Σερρών - ΑΕΚ 4-2
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά γρήγορο ρυθμό αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις. Ο Εθνικός Σερρών ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με εντυπωσιακό γκολ από τον Χατζηδημητρίου, ο οποίος έκανε το 1-0 με εξαιρετικό πλασέ έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Δούμτσιου.

Η ζέστη στο γήπεδο του Αλκαζάρ δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή μετά το γκολ και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις χωρίς επιτυχία.

Στο 40', ο Εθνικός Σερρών έκανε δύο τα τέρματά του, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσιλούλη. Η απάντηση της "Ένωσης" ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ηλία Τσέλιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Εθνικού, μειώνοντας σε 2-1.

Τα πολλά λάθη εκατέρωθεν στο δεύτερο ημίχρονο δεν επέτρεπαν στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και τον Εθνικό να "πατάει" στο προβάδισμά του.

Στο 80' ο Παπίτσας έκανε το 3-1 με εξαιρετική κεφαλιά, ενώ στο 90' ο Κυριαζής με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μείωσε σε 3-2 και οδήγησε τον τελικό σε... θρίλερ.

Τέλος στις όποιες ελπίδες των "κιτρινόμαυρων" έδωσε ο Χατζηδημητρίου, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στις καθυστερήσεις και "κλείδωσε" το πρωτάθλημα, με το 4-2 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Εθνικός Σερρών: Γρηγοριάδης, Ταΐρης, Αγγελίδης, Κωνσταντινίδου, Σαϊνατούδης, Χατζηδημητρίου, Κεραμυδάς, Τσιλούλης, Δούμτσιος, Παπίτσας και Γκάλιος.

ΑΕΚ: Τσέλιος, Πανουργιάς, Βιδάλης, Γραμματικάς, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Κυριαζής.

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK