Κίνηση των παικτών του 2004: Έπεται η ανακοίνωση!

Μέχρι το τέλος του μήνα θα δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις του οι διεθνείς της "χρυσής" γενιάς, οι οποίοι ετοιμάζουν "επέμβαση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τα Σ-αιρετικά του Γιάννη Σερέτη την Τρίτη ενημερωθήκατε για την πρόθεση των παικτών της χρυσής Εθνικής του 2004 να παρέμβουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγαίνοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση ένα μικρό βήμα παρακάτω μπορούμε να σας ενημερώσουμε για δύο πράγματα.

1ον) η παρέμβαση αυτή η οποία προετοιμάζεται επιμελώς εδώ και αρκετό καιρό δεν θα έχει σχέση με τα διοικητικά ή τις εκλογές στην ΕΠΟ. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

2ον) οι συμμετέχοντες δεν πρόκειται να διαρρεύσουν κάτι άλλο μέχρι την ανακοίνωση η οποία θα έρθει μέσα στον επόμενο μήνα. Ούτε τα ονόματα, αν και φυσικά όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιοι πρόκειται να βγουν μπροστά.

Αναμένουμε πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη εξέλιξη η οποία θα έρθει σε μία εποχή κατά την οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και ο κόμπος έχει ήδη φτάσει στο χτένι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γενιά του 2004 επιστρέφει και παίζει μπάλα

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!