Κοντά σε συμφωνία Πολιτεία - ΕΠΟ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη με θέμα συζήτησης τους τακτικούς δικαστές, αλλά και το ηλεκτρονικό εισιτήριο και φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων σε αρκετά ζητήματα.

Κοντά σε συμφωνία Πολιτεία - ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη με αντικείμενο συζήτησης τους τακτικούς δικαστές, αλλά και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και φαίνεται πως υπήρξε ταύτιση απόψεων σε αρκετά θέματα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Υφουπουργός Αθλητισμού, ανέφερε:

"Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να δώσει λύση με βάση τον Νόμο και στο θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που έθεσα στον πρόεδρο και θα τα συζητήσουμε. Τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την απαράδεκτη διάταξη του 2006 για το καθεστώς αυτονομίας, ενώ τώρα πρέπει να τις προσαρμόσουμε στο καθεστώς αυτοδιοίκησης, όπως όλες οι Ομοσπονδίες.

Σε ερώτηση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ο κ. Κοντονής είπε:

"Είναι πολύ σημαντικό ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει ήδη μπει σε λειτουργία. Χθες συγκαλέσαμε και την ευρεία σύσκεψη με όλους τους φορείς, με τη συμμετοχή της της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, κ. Αικατερίνης Σαββαίδη. Δόθηκαν λύσεις στα θέματα των ελέγχων που πρέπει να γίνουν από τις κρατικές υπηρεσίες και είμαι σίγουρος ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα είναι το εξής: ότι αυτή η κυβέρνηση χρειάστηκε 5-6 μήνες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν εδώ και 10 χρόνια για να το εφαρμόσουν! Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο. Κι έπεται συνέχεια…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK