(Ξανά) αναβάλλονται οι εκλογές της ΕΠΟ

Σύμφωνα με έντονη φημολογία έγινε δεκτή η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ και προσωρινή διοίκηση.

Την ώρα που η ΕΠΟ ανακοινώνει ότι η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου θα εκδοθεί αύριο Πέμπτη 12/10, σύμφωνα με έντονη φημολογία η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έχει γίνει δεκτή και οι εκλογές της Ομοσπονδίας που είχαν προκηρυχθεί για τις 26 Οκτωβρίου αναβάλλονται για δεύτερη φορά.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ ζήτησε προσωρινή διοικούσα επιτροπή για διάστημα πέντε μηνών προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν με το νέο νόμο και όχι με βάση το καταστατικό και μάλιστα το απόγευμα στην εκδίκαση της προσφυγής είχε ακολουθήσει ο εξής διάλογος με το προεδρείο αναφορικά με το χρονικό διάστημα.

- “Τους πέντε μήνες τι τους θέλετε” ρώτησε ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου.

- “Αν καταλήξετε εκεί, βάλτε δύο, βάλτε έναν. Όσο κρίνετε εσείς ότι χρειάζεται για να εφαρμοστεί ο νόμος” του απάντησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

- “Με ξένισαν κάπως οι πέντε μήνες” του απάντησε ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου.

- “Υπάρχουν 52 Ενώσεις που πρέπει να αλλάξουν καταστατικό, χρειαζόμαστε χρόνο,. Γι' αυτό είπαμε για πέντε μήνες” σχολίασε ο δικηγόρος του Β. Μητρόπουλου, κ. Μπαλασόπουλος.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.