Κυβερνητικό ραντεβού κορυφής για τη βία

O Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον Νίκο Τόσκα και από κοινού θα αναζητήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την καταπολέμηση της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Την επόμενη εβδομάδα θα λάβει χώρα ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με τον Νίκο Τόσκα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αποκλειστικό θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Κατά το ραντεβού οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τις προοπτικές που ανοίγονται για τον περιορισμό, έστω, του φαινομένου στην ελληνική επικράτεια ειδικά μετά τη σύμπραξη της ελληνικής κυβέρνησης με αρμόδιους τεχνοκράτες της UEFA.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρξουν συντονισμένες δράσεις τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή από την πρώτη, κιόλας, αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Μιλώντας για τη σύμπραξη της κυβέρνησης με αρμόδια κλιμάκια της UEFA, αυτή θα πάρει σάρκα και οστά με τις σχετικές ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες εβδομάδες και πάντως πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!