Κούγιας: "Είναι δυνατόν να υποβιβαστείς για δυο επεισόδια;"

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την ανησυχία του με τις προτάσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, τονίζοντας πως μπορεί να έχουμε ακόμα και... προβοκάτσια, αν ισχύσει ο υποβιβασμός σε περίπτωση επεισοδίων δυο φορές από την ίδια ομάδα.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI

Η ΑΕΛ είναι μία από τις ομάδες που δεν υπέγραψαν το έγγραφο με συγκεκριμένους όρους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας, εξήγησε έναν από τους λόγους που τον βρίσκει αντίθετο το σκεπτικό του υφυπουργού.

"Εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα σημεία του κ. Βασιλειάδη. Αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να υπάρχει σημείο που να λέει πως αν διεξαχθούν δύο φορές επεισόδια, η υπαίτια ομάδα θα υποβιβάζεται. Όπως έχουμε γράψει και στο υπόμνημα που στείλαμε, θα δείτε πως εμείς πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει προβοκάτσια σε μία ομάδα, ώστε κάποιοι να μεθοδεύσουν τον υποβιβασμό της.

Αν κάποιος έχει συμφέρον ή θίγεται από κάποια άλλη ομάδα, θα μπορεί να μελετάει τον ΚΑΠ και να προχωρά σε μία ύποπτη και στοχευμένη κινητοποίηση. Θα έρχεται ο εφαρμοστής του Δικαίου και θα πράττει όλα αυτά που λέει ο νόμος", είπε στον Metropolis 95,5, ενώ για την αδειοδότηση, απάντησε:

"Δεν θα πρέπει να αλλάξει τίποτα. Όσοι δεν είναι συνεπείς θα πρέπει να τιμωρούνται ανάλογα. Δεν μπορείς να αλλάζεις τη νομοθεσία όποτε σε συμφέρει. Για τον ίδιο λόγο υποβιβάστηκε και ο Ηρακλής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK