Αυστηροί περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Σαρρή

Οι πιο αυστηροί περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον Γιώργο Σαρρή, μετά από την απολογία του για τις κατηγορίες που αφορούν στην "εγκληματική οργάνωση".

Αυστηροί περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Σαρρή
INTIME SPORTS

Περισσότερο από 5,5 ώρες κράτησε συνολικά η απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, σχετικά με τις 4 κατηγορίες που αφορούν στη φερόμενη εμπλοκή του στην "εγκληματική οργάνωση" που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ επιβλήθηκαν 3 περιοριστικά μέτρα, απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύησης 50.000 ευρώ, μέχρι η υπόθεση να οδηγηθεί σε δίκη.

Τόσο η διάρκεια της απολογίας όσο και τα περιοριστικά μέτρα είναι ίδια μόνο με έναν έτερο κατηγορούμενο, τον πρώην νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Κουρίδη, ο οποίος απολογήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βαρύνεται με 4 κατηγορίες, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αυστηροί περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Σαρρή
INTIME SPORTS

Η είσοδός του στο δικαστικό μέγαλο της Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε από μία από τις πίσω πόρτες, με συνέπεια να αποφύγει δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Περίπου στις 13:00 πραγματοποιήθηκε μία διακοπή για 50 λεπτά, μετά από 3,5 ώρες απολογίας. "Πρόκειται για στημένη υπόθεση", δήλωσε σε "πηγαδάκια" κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Όταν ολοκληρώθηκε η απολογία, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι πρέπει να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα και ποια θα ήταν αυτά.

Ο Γιώργος Σαρρής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ αποχώρησε δίχως να κάνει δηλώσεις.

Αυστηροί περιοριστικοί όροι στον Γιώργο Σαρρή

Στην Ευελπίδων ο δικηγόρος Μαρινάκη

Παράλληλα με τον Γιώργο Σαρρή, στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και ένας εκ των νομικών εκπροσώπων του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αθανάσιος Βαρλάμης. Όπως ενημέρωσε, η παρουσία του οφείλεται στη συλλογή εγγράφων που αφορούν στην απολογία του ιδιοκτήτη των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα, ο κ. Βαρλάμης διέψευσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούσε πρόθεση της πλευράς Μαρινάκη να υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης του Γιώργου Ανδρεάδη από την απολογία του 46χρονου εφοπλιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, κατέθεσε αίτημα για νέα προθεσμία ώστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να απολογηθεί την Παρασκευή, το οποίο απορρίφθηκε.

Το live

12:02
Καλημέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε όλες τις εξελίξεις από την απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη
12:05
Ο Νίκος Γιαννόπουλος βρίσκεται στο μέγαρο και μεταφέρει τις τελευταίες εξελιξεις
12:06
Ο πρώην επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασε στην Ευελπίδων ακριβώς στις 9 το πρωί, ωστόσο η απολογία του άρχισε περίπου 40 λεπτά αργότερα, λόγω διαδικασιών
12:13
Η απολογία έχει ξεπεράσει τις 2,5 ώρες, κάτι που αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι το "ρεκόρ" κατέχει η απολογία του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θεόδωρου Κουρίδη, που διήρκεσε 5,5 ώρες
12:14
Πλήθος δημοσιογράφων και καμερών έχουν στηθεί τόσο στον 2ο όροφο του κτιρίου 6, όσο και απ' έξω, και περιμένουν την ολοκλήρωση της απολογίας
12:14

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η απολογία θα κρατήσει τουλάχιστον μία ώρα ακόμη

12:25
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βαρύνεται με 4 κατηγορίες, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

12:29
Ο Γιώργος Σαρρής μπήκε στο δικαστικό μέγαρο από μία από τις 4 πίσω εισόδους και απέφυγε δημοσιογράφους και φωτογράφους που τον περίμεναν από το πρωί
12:31
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να απολογηθεί, αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 9:00 το πρωί.
12:41
Παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, διαψεύστηκε κατηγορηματικά η φήμη που ήθελε τον 47χρονο εφοπλιστή να υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης από την υπόθεση του Γιώργου Ανδρεάδη.
12:42
Συμπληρώσαμε 3 ώρες ακριβώς, χωρίς καμία διακοπή στην απολογία
12:48
Το νομικό περιβάλλον Μαρινάκη που βρίσκεται στην Ευελπίδων υποστηρίζει ότι η παρουσία του οφείλεται στη συλλογή δικαστικών εγγράφων ενόψει της απολογίας της Πέμπτης, αν και αναπτύχθηκε φημολογία πως κατατέθηκε αίτημα για προθεσμία μιας επιπλέον ημέρας, το οποίο απορρίφθηκε.
12:56

Διεκόπη η απολογία του Γιώργου Σαρρή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Το πρώτο μέρος διήρκεσε 3 ώρες και 10 λεπτά

12:58
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία δήλωση εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή
13:12

Η διακοπή είναι προσωρινή και θα κρατήσει περίπου 20 λεπτά, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο ανακριτής. Ως εκ τούτου, συμπεραίνεται ότι η απολογία του Γιώργου Σαρρή θα διαρκέσει πολλές ώρες ακόμα

13:29
Η διαδικασία συνεχίζεται. Ο κ. Σαρρής βρίσκεται και πάλι ενώπιον του ειδικού ανακριτή.
13:50
Με εντολή της αστυνομίας, κατόπιν απόφασης του Εισαγγελέα, απομακρύνθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου από τον χώρο έξω από το γραφείο του ανακριτή Ανδρεάδη
13:55
Ο εκ των νομικών εκπροσώπων του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανάσιος Βαρλάμης, επέστρεψε στα γραφεία της Ευελπίδων
14:07
Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής των νταμπλούχων Ελλάδας αντιμετωπίζει 5 κατηγορίες: ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, τελεσθείσης κατά συνήθεια, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.
14:22
"Πρόκειται για στημένη υπόθεση", έλεγε σε "πηγαδάκια" κατά τη διάρκεια της διακοπής ο Γιώργος Σαρρής
14:39
Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανάσιος Βαρλάμης, αποχώρησε από τα κτίρια της Ευελπίδων
14:50
Πριν από την έναρξη της απολογίας του Γιώργου Σαρρή και για περίπου 10 λεπτά κατέθεσε στον ανακριτή και ο αθλητικός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

15:24
Ο Γιώργος Σαρρής με τον δικηγόρο του την ώρα της διακοπής
15:50
Απαγόρευση ενασχόλησης με ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και 50.000 ευρώ εγγύηση η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για τον Γιώργο Σαρρή
15:51
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υπενθυμίζεται ότι βαρύνεται με 4 κατηγορίες, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.
15:52
Η απολογία του διήρκεσε περίπου 5,5 ώρες, ενώ υπήρξε και ένα διάλειμμα 50 λεπτών. Ήταν η πιο μεγάλη σε διάρκεια, μαζί με του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θεόδωρου Κουρίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK