Ματαιώθηκε η συνάντηση ΕΠΟ-Super League με FIFA-UEFA

Ανατροπή σκηνικού αφού η συνάντηση για τη σωτηρία του ελληνικού ποδοσφαίρου ματαιώθηκε μετά από ενημέρωση από τον Γιώργο Γκιρτζίκη!

Μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Super League και της FIFA/UEFA, ο Γιώργος Γκιρτζίκης γνωστοποίησε ότι η συνάντηση ματαιώνεται!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μάλιστα, έστειλε την ενημέρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου βρίσκονταν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League και τα μέλη της αντιπροσωπείας της FIFA/UEFA.

Φυσικά, υπάρχει δυσαρέσκεια στους κόλπους της Super League για την αιφνίδια απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη να ματαιώσει την συνάντηση για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

"Ρωτήστε την ΕΠΟ γιατί δεν έγινε η συνάντηση", είπε στους εκπροσώπους Τύπου ο εκπρόσωπος της FIFA/UEFA, Κώστας Κουτσοκούμνης, ο οποίος μεταβαίνει εκτάκτως στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κοντονής: "Το πρωτάθλημα αρχίζει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα"
H FIFA "τελειώνει" την ΕΠΟ
Υπό εποπτεία των FIFA, UEFA η ΚΕΔ

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.