Μέσω... facebook πήρε θέση για τις εκλογές ο Κουτσοκούμνης

"Η ΕΠΟ χρειάζεται έναν πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης, όχι εκλογές", δήλωσε με γραπτή του τοποθέτηση ο εκπρόσωπος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης, παίρνοντας ουσιαστικά θέση.

Την ερχόμενη Τρίτη 27/9 θα γίνει γνωστό αν οι εκλογές της ΕΠΟ διεξαχθούν στις 26 Οκτωβρίου (τότε θα εκδικάσει το διαιτητικό δικαστήριο την προσφυγή των έξι ενώσεων της αντιπολίτευσης να κηρυχθεί για δεύτερη φορά άκυρη η προκήρυξη των αρχαιρεσιών) αλλά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία δεν χρειάζεται εκλογές.

"Ένα πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης. Όχι εκλογές, αντιπαραθέσεις, νικητές και ηττημένους" χρειάζεται σύμφωνα με τον επικεφαλής της FIFA στο "Greek problem".

Όπως ανέφερε σε post στην σελίδα του στο Facebook ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης… "μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που το ταλανίζουν και το ταλαιπωρούν συμπεριλαμβανομένης της βίας στα στάδια και έξω από αυτά" είπε και πέταξε το γάντι στις δύο παρατάξεις.

"Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που αντιμάχονται για να κερδίσουν στις εκλογές διαθέτουν την οπτική γωνία για να δουν το γενικό συμφέρον του ιδίου του ποδοσφαίρου".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.