Μετά την Δράμα χάνει και την Λειβαδιά η ΕΠΟ

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την ΕΠΣ Δράμας που έχει δικαίωμα ψήφου πλέον στις εκλογές της Ομοσπονδίας και είναι υπέρ της αντιπολίτευσης!

Μετά την Δράμα χάνει και την Λειβαδιά η ΕΠΟ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παράταξη Ελευθεριάδηείναι πιθανό όμως, να μετρήσει άλλη μία σημαντική απώλεια: την ΕΠΣ Βοιωτίας, το... κάστρο του μέχρι πρότινος αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου Τοπολιάτη που παραιτήθηκε και από την Ομοσπονδία και από την Ένωση μετά το βούλευμα για παραπομπή του σε δίκη για την κάρτα υγείας.

Οι κακές γλώσσες στην Λειβαδειά λένε ότι ο Κωνσταντίνος Νίκας που εξελέγη πρόσφατα, πρόεδρος στην Ενωση χωρίς αντίπαλο (με εννέα ψήφους και ένα λευκό) έχει πολύ καλές σχέσεις με την συμμαχία και συγκεκριμένα την ΑΕΚ. Επίσης, ότι μπορεί στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΟ ως γεν. γραμματέας της Ενωσης να υπερψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη αλλά απόντος Τοπολιάτη η ψήφος του προς την συμπολίτευση μόνοσίγουρη δεν είναι.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μία από τις Ενώσεις έχει τρεις ψήφους στις εκλογές της ΕΠΟ που θα οριστούν για τις 22 ή τις 29 Οκτώβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα παίξουν έστω και χωρίς πιστοποιητικό ΠΑΣ και Βέροια
Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης
Παραίτηση για 5, ακολουθεί την Παρασκευή ο Γκιρτζίκης

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK