Μπέος: "Φορέστε χειροπέδες στον Σπανό!"

Με τις καταθέσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Γιώργου Σπανού συνεχίστηκε η δίκη του "koriopolis".

Μπέος: "Φορέστε χειροπέδες στον Σπανό!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από μάρτυρας, κατηγορούμενος με χειροπέδες (!) παραλίγο να βρεθεί ο Γιώργος Σπανός στην εκδίκαση του "koriopolis" του σκανδάλου των στημένων αγώνων την περίοδο 2008-2011, που συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης 16/2 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Στο επίκεντρο του δικαστηρίου ήταν ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο (2/2/2009, 1-1) και ο Αχιλλέας Μπέος, εκτελώντας χρέη δικηγόρου του εαυτού του, ρώτησε τον πρόεδρο της ομάδας του Περιστερίου… "λένε ότι στήσαμε αυτό το παιχνίδι. Πως γίνεται αφού το στήσαμε εγώ να είμαι κατηγορούμενος και εσύ μάρτυρας; Εξήγησέ μου;".

Ο Γ. Σπανός δεν απάντησε προκαλώντας το ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου που είπε απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς που ήταν στην αίθουσα τελετών του εφετείου… " Φορέστε χειροπέδες στον κύριο. Έλα να κάτσεις εδώ. Οι παράγοντες μόνοι τους δεν μπορούν να στήσουν ένα παιχνίδι. Οι παίκτες μόνοι τους μπορούν! Όλοι οι μάρτυρες λένε ότι χωρίς ποδοσφαιριστές δεν στήνεται αγώνας. Φεύγω από εδώ, πάω σπίτι, παίρνω χάπια και κλαίω με αυτά που βλέπω".

"Δεν πρέπει να σπιλώνονται άνθρωποι με στοιχεία που είναι πρόχειρα φτιαγμένα" τόνισε ο Γιώργος Σπανός που αρνήθηκε ότι έστησε με τον Αχιλλέα Μπέο το επίμαχο παιχνίδι.

Πιλάβιος: "Δεν αισθάνθηκα ότι με απειλεί ο Μπέος"

Εκτός από τον Γιώργο Σπανό, κατέθεσε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος που είπε για μία συνομιλία τον Μάριο του 2011 με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος του διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη σε έναν αγώνα.

" Οι συνομιλίες με προέδρους ήταν σύνηθες φαινόμενο. Τις περισσότερες φορές για να διαμαρτυρηθούν. Και ο Μπέος μου παραπονέθηκε μετά από τον ορισμό του διαιτητή. Δεν αισθάνθηκα φόβο, ούτε ότι με απειλεί. Ο Μπέος είναι ο Μπέος, αλλά δεν με έχει απειλήσει. Είναι εντελώς ψευδές αυτό που είπε ο Θωμαΐδης για τους φακέλους της UEFA, ότι αν δεν ήταν τα ΜΜΕ θα έμεναν στα συρτάρια. Ποιος τους έφερε στην Ελλάδα; Εγώ τους έφερα".

- "Κύριε Πιλάβιε δεν μας διαφωτίσατε και πολύ. Δεν βοηθήσατε" του απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου για να προκαλέσει την αντίδραση του Σοφοκλή Πιλάβιου. "Δηλαδή τι πρέπει να πω; Ότι κάποιοι έπαιξαν στοίχημα ή ότι ο Μπέος έκανε το ένα ή το άλλο; Τι να κάνω; Να μπω στα αποδυτήρια να δω αν στήνουν το ματς;"

Η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Μαρτίου με την κατάθεση του Αλέξη Κούγια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK