Μπέος: "Θα σας φέρω εγώ τις διευθύνσεις των παικτών..."

Με την κατάθεση του πρώην στελέχους του ΟΠΑΠ Γιώργου Ηλιόπουλου συνεχίστηκε την Δευτέρα το πρωί 30/1 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του “koriopolis”, του σκανδάλου δηλαδή των στημένων αγώνων το 2011.

Ο κ. Ηλιόπουλος που την επίμαχη περίοδο ήταν προϊστάμενος της διεύθυνσης στοιχήματος του ΟΠΑΠ δεν επιβεβαίωσε καμία από της εκθέσεις της UEFA που περιελάμβαναν στοιχεία για την στοιχηματική δραστηριότητα στους αγώνες που έχουν χαρακτηριστεί ως “στημένοι”. Υποστήριξε μάλιστα, ότι το σύστημα του ΟΠΑΠ είναι πιο αξιόπιστο από αυτό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που έστελνε τους φακέλους για τους αγώνες!

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αχιλλέας Μπέος (ένας από τους 84 κατηγορούμενους της υπόθεσης) αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί σε ΕΠΟ, Super League και Football League για να βρει τις διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ως “στημένα” ώστε να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου.

"Δεν μπορεί να στηθεί ένας αγώνας χωρίς την συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν δικηγόροι, δημοσιογράφοι αλλά δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Ζήτησα από την ΕΠΟ, την Super League και την Football League να βρουν τις διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών των αγώνων επειδή εσείς είπατε ότι δεν τους καλέσατε επειδή δεν βρήκατε τις διευθύνσεις τους. Θα σας τις δώσω εγώ κι εσείς αν θέλετε καλέστε τους, να τους ρωτήσετε αν είπα εγώ σε κάποιον να στήσει αγώνα" είπε μεταξύ άλλων ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...