Το πόκερ για το μέλλον του Τάσου Δώνη

Αφού άφησε το θετικό σημάδι στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, ο Τάσος Δώνης περιμένει να δει ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον σε συλλογικό επίπεδο. Η επιθυμία της Νις να τον κάνει δικό της αλλά και η δυνατότητα της Γιουβέντους να ορίσει τις εξελίξεις.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στο μήνα που τρέχει θα κριθεί το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τάσου Δώνη, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Η νυν ομάδα του, η Νις, έχει εκφράσει την πρόθεση να καταθέσει τη ρήτρα που απαιτείται για την αγορά του από τη Γιουβέντους η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Ελληνα στράικερ.

Η ρήτρα είναι ύψους 2.000.000 ευρώ και η Νις οφείλει, εφόσον επιθυμεί, να δώσει τα χρήματα μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί και το συμβόλαιο του παίκτη.

Ομως και πάλι την τελευταία λέξη θα την πει, εφόσον το επιθυμεί, η Γιουβέντους. Οπως προβλέπει η συμφωνία που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2016 μεταξύ της Νις και της "γηραιάς κυρίας", οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορούν να καταθέσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου προσφορά-απάντηση ύψους 3.500.000 και να πάρουν εκ νέου τα δικαιώματα του Δώνη.

Αυτό μπορεί να γίνει κυρίως γιατί η Γιουβέντους μπορεί να έχει μέχρι τότε προτάσεις για την πώληση του παίκτη από άλλους συλλόγους, μεγαλύτερες των 3.500.000 ευρώ.

Ηδη ομάδες από την Γερμανία όπως η Στουτγκάρδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και περιμένουν στο ακουστικό τους για τις εξελίξεις που όπως είπαμε σε κάθε περίπτωση θα καθορίσει η Γιουβέντους.

Η παρουσία πάντως του Δώνη στη Ζένιτσα, στο διάστημα που έπαιξε, ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK