Ο Αριστείδης Σταθόπουλος παραιτήθηκε από την ΕΠΟ

Ο Αριστείδης Σταθόπουλος, το αρχαιότερο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, υπέβαλε την παραίτησή του από την Ομοσπονδία και από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Παρελθόν για τον χώρο του ποδοσφαίρου αποτελεί ο Αριστείδης Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που εκλέγεται από το 1991 και πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και νυν δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή του.

Την Τετάρτη, ο Αριστείδης Σταθόπουλος είχε απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και του επιβλήθηκε διπλός περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ κι η επιστολή Σταθόπουλου

"Με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του μέλους και του προέδρου, αντίστοιχα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σταθόπουλου είναι το ακόλουθο:

Προς: Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο.

Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Δήλωση παραίτησης Σταθόπουλου Αριστείδη

Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου.

Με εκτίμηση

Αριστείδης Σταθόπουλος".