Ο "Δαίδαλος"... κατάπιε ένα γήπεδο στα Χανιά!

Εικόνες από αμερικάνικη κινηματογραφική ταινία φυσικών καταστροφών στα Χανιά με το γήπεδο του Νέου Σαμψών να' χει παραδοθεί πλήρως μανία στη του "Δαίδαλου". Ούτε οι πάγκοι και τα τέρματα δεν γλύτωσαν από το ακραίο φαινόμενο. (PHOTO, VIDEO)

Στο έλεος του «Δαίδαλου» βρέθηκε από το βράδυ της Δευτέρας η Ελλάδα. Το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε για τρεις ημέρες πολλές περιοχές της χώρας, ακόμα και την Αθήνα, εκτός απο τους plus 11.000 κεραυνούς που έφερε (οι περισσότεροι έπεσαν στο Αιγαίο), προκάλεσε μεγάλες καταστροφές κι άφησε πίσω του απίστευτες εικόνες. Απο το μένος του δεν γλίτωσαν και γήπεδα...

Η ομάδα του Νέου Σαμψών στα Χανιά "ανέβασε" στα social media βίντεο και φωτογραφίες από την κατάληξη του γηπέδου της στην περιοχή Νέο Χωρίο (σ.σ. γνωστό κι ως Νιο Χωριό), έπειτα από το πέρασμα του "Δαίδαλου".

Τα γκολπόστ και ο τάπητας του γηπέδου έχουν ξηλωθεί! Ακόμη και οι πάγκοι δεν γλύτωσαν από την καταστροφική μανία του φαινομένου...

Σημαντικό ρόλο στην καταστροφή του χανιώτικου γηπέδου έπαιξε και το ποτάμι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, καθώς τα νερά φούσκωσαν και "έπνιξαν" τα πάντα με την ορμή τους.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.