Ο Καραγκούνης ζητάει φιλικό της Λέστερ με την Εθνική Ελλάδας του 2004!

Πώς θα σας φαινόταν μία αναμέτρηση μεταξύ της πρωταθλήτριας Αγγλίας του 2016 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004; Ο Γιώργος Καραγκούνης προτείνει ένα φιλικό μεταξύ τους για να διαπιστωθεί ποια ομάδα πέτυχε μεγαλύτερο επίτευγμα (video)!

Ο Καραγκούνης ζητάει φιλικό της Λέστερ με την Εθνική Ελλάδας του 2004!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιο είναι μεγαλύτερο επίτευγμα; Η κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας, η οποία μέχρι πρότινος είχε πάει μόλις μία φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1980) ή μήπως η κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 2015-16 από την Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι, που ήταν μάλιστα ο πρώτος μεγάλος τίτλος στα 132 χρόνια ιστορίας του συλλόγου;

Επειδή είναι δύσκολο να το ορίσει κανείς με αντικειμενικά τουλάχιστον κριτήρια, ο πρώην αρχηγός της "γαλανόλευκης" και παλαίμαχος πλέον άσος, Γιώργος Καραγκούνης, έριξε μία ρηξικέλευθη ιδέα μέσω συνέντευξης στην ιστοσελίδα "Goal.com", καθώς πρότεινε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα!

"Μιλάμε για τεράστιες επιτυχίες και από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εάν θέλουμε να διαπιστώσουμε ποιό επίτευγμα ήταν το μεγαλύτερο τότε θα πρέπει να μιλήσω με τον φίλο μου Κλάουντιο Ρανιέρι και μπορούμε να κανονίσουμε ένα φιλικό παιχνίδι και να δούμε ποιά ομάδα είναι καλύτερη: είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση!"

Ο Καραγκούνης ζητάει φιλικό της Λέστερ με την Εθνική Ελλάδας του 2004!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό δήλωσε αρχικά ο 39χρονος "Κάρα", ο οποίος προσέθεσε: "Αυτό που έκανε πέρυσι η Λέστερ ήταν τεράστιο. Εκείνη η ομάδα έπρεπε να είναι σε φόρμα όλη τη σεζόν ενώ η Ελλάδα το έκανε μέσα σε ένα μήνα παίζοντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες και παίκτες όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Είναι διαφορετικά πράγματα αλλά και τα δύο επιτεύγματα είναι εξίσου σημαντικά". Ο Καραγκούνης ήταν φυσικά μέλος της ομάδας που έβγαλε όλους τους Έλληνες στους δρόμους το καλοκαίρι του 2004 με την κατάκτηση του Euro και δέκα χρόνια αργότερα αποχώρησε από την διεθνή δράση μετά το Μουντιάλ του 2014, ενώ συνεργάστηκε για λίγο με τον Ρανιέρι κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου περάσματος του Ιταλού από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Επτά μήνες μόλις πριν υπογράψει στη Λέστερ και γράψει ιστορία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK