Ο Κονταρός, ο Βούρβαχης και οι 30 μπράβοι!

Μετά τον σάκο με τις 784.000 ευρώ, η νέα... βόμβα αυτή την φορά από τον Μανώλη Κονταρό για 30 μπράβους. Το Contra.gr θυμάται τι έγινε στις 12 Αυγούστου. Ο γνωστός λαουτιέρης, η συγγένεια του με τον Μαρινάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη! Γράφει ο Αλέξης Πλατής.

Ο Κονταρός, ο Βούρβαχης και οι 30 μπράβοι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 2016 κοντεύει να μας αποχαιρετήσει αλλά στα Χανιά ακόμη ασχολούνται με τις εκλογές που έγιναν στην τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων τον περασμένο Αύγουστο.

Εκλογές από τις οποίες προέκυψε αλλαγή στην προεδρία έπειτα από 26 χρόνια με τον Γιώργο Βούρβαχη να αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο, την παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη, κολλητού του Μανώλη Κονταρού (“αδερφού” όπως τον αποκαλεί ο ίδιος) να κερδίζει, χωρίς όμως, να λείψουν τα παρατράγουδα.

Αρχικά ήταν η καταγγελία του πρώην πλέον προέδρου Γιώργου Βούρβαχη σύμφωνα με την οποία υπήρξε χρηματισμός των σωματείων με 784.000 ευρώ. “Χρειάστηκαν 784.000 ευρώ. Κατά ομολογία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που δεν ήταν υποψήφιος, επειδή δεν μπόρεσε τελικά. Του κυρίου Βαρουξάκη. Μέσα σε σακ βουαγιάζ σε ένα φουαγιέ εδώ σε ξενοδοχείο της πόλης έδιναν τα λεφτά. Τις εκδηλώσεις διοργάνωνε ο γνωστός μουσικός, ο κύριος Κονταρός. Δεν ξέρω αν ήταν μπροστά ο κύριος Βαρουξάκης. Αλλά ήταν μπροστά ο κύριος Κονταρός και έβγαζε ζεστά χρήματα και πιστεύω ότι δεν ήταν δικά του λεφτά” κατήγγειλε το επί σειρά ετών μέλος της συμπολίτευσης της ΕΠΟ.

Τον τελευταίο χρόνο όμως, είχε πάρει μεταγραφή στην αντιπολίτευση και αν κέρδισε τις εκλογές στα Χανιά θα ήταν αυτός ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας με την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και όχι ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΡΟΥ

Η απάντηση του γνωστού λαουτιέρη στις καταγγελίες για χρηματισμό αρχικά ήταν ηπίων τόνων καλώντας τον Γιώργο Βούρβαχη να πάει στον εισαγγελέα όποια στοιχεία έχει.

Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ αφορά αποκαλύψεις του Μανώλη Κονταρού σε συνέντευξη του στην “Νέα Τηλεόραση” Κρήτης σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Βούρβαχης “...επέτρεψε να κατεβάσουν 30 μπράβους εδώ στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων. Κατέβασε 30 μπράβους για να κάνει τι; Να δείρει τους συντοπίτες του ή να τους απειλήσει; Τον πήρα δυο μέρες πριν και του είπα κύριε Γιώργο σε παρακαλώ διώξτους. Αν έλειπα εγώ θα είχαμε άσχημα παρατράγουδα. Κάτι δεν έκανε καλά και έχασε τις εκλογές”

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκτός από τις καταγγελίες για χρηματισμό για τις οποίες θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, τι σχέση είχε ο Μανώλης Κονταρός με τις εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων και που “κολλάει” ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με τον γνωστό λαουτιέρη έχουν φιλική σχέση εδώ και 20 σχεδόν χρόνια και μάλιστα, το 2009 βάφτισε την μικρή του κόρη Ελένη, ένα από τα τέσσερα παιδιά του. Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν μέσω της Ντόρας Μπακογιάννη με την οποία ο Μανώλης Κονταρός είναι κουμπάροι.

Στον προεκλογικό αγώνα της ΕΠΟ, ο γνωστός λαουτιέρης - που το 2010 είχε σοβαρό τροχαίο αλλά στάθηκε και πάλι στα πόδια του με την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη - είχε πάρει σβάρνα τις Ενώσεις μετά από “επιθυμία” του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για να ψηφίσουν υπέρ του Δημήτρη Ελευθεριάδη και του “συστήματος” της Ομοσπονδίας. Σε κάποιες έχασε όπως η ΕΠΣΑΝΑ, σε κάποιες άλλες κέρδισε όπως το Λασίθι, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Οι εκλογές της ΕΠΟ πάντως, αναβλήθηκαν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK