Ο Κώστας Μανωλάς "είναι το κωλ...δο που πήγε από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό"

Συνέντευξη που θα συζητηθεί από τον Κώστα Μανωλά! Το ξέσπασμα για το θείο του, η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο λόγος που έβγαλε την ΑΕΚ από την καρδιά του, το γκολ στην Μπαρτσελόνα, η τρελή αποθέωση σε Καραγκούνη και Σπανούλη, ο Φερνάντο Σάντος και ο Μανόλο Χιμένεθ. Διαβάστε όλα όσα είπε στο Sport24.gr

Ο Κώστας Μανωλάς "είναι το κωλ...δο που πήγε από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό"
Κώστας Μανωλάς 24MEDIA

Η συνέντευξη του Κώστα Μανωλά στο Sport24.gr είναι σπάνια. Διότι ο Κώστας Μανωλάς ανοίγεται όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, μιλώντας για καθετί που τον απασχολεί. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Χωρίς δισταγμό, αλλά με νεύρο. Όπως πηγαίνει θεριό στην μπάλα για να κόψει τον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός, ή να σκοράρει κατά της Μπαρτσελόνα και να τρελαθεί.

- Όλοι εδώ στη Νάξο σε λατρεύουν, λένε ο Κώστας, ο Κωστάκης, το αγόρι μας, το καμάρι μας...

Όταν έχεις μεγαλώσει εδώ από παιδάκι και ξέρουν τι άνθρωπος είσαι και τι χαρακτήρας είσαι, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

- Πώς το διαχειρίζεσαι όμως. Η ζωή σου άλλαξε.

Ισχύει, η ζωή μου άλλαξε. Υπάρχει αναγνωρισιμότητα κι είναι ωραίο αυτό, γιατί από τη Νάξο έχουν βγει δύο από τους μεγαλύτερους αμυντικούς στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας (Στέλιος και Κώστας Μανωλάς). Να ξέρετε κάτι, εγώ είμαι ο ίδιος άνθρωπος, η ζωή μου άλλαξε, αλλά εγώ δεν έχω αλλάξει. Τα λεφτά, η φήμη, δεν με αλλάζουν εμένα, θα παραμείνω ίδιος, ταπεινός, αυτός ο τρελός χαρακτήρας που έχω πάντα. Δεν άλλαξα και δεν θα αλλάξω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Sport24.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK