Ο νόμος Κοντονή και το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Απορίες και διευκρινήσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα της Super League.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο και η χρήση του ήταν στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παρόντες ήταν ο Σταύρος Κοντονής και ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, όπως επίσης η γ.γ Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδου, οι νομικοί εκπρόσωποι τους, οι εμπλεκόμενοι φορείς (Υπουργείο Οικονομικών-Δ/νση άμεσης φορολογίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Superleague, EΣΑΚΕ, Space Hellas, Viva Service, Ticket Hour), καθώς και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ατρομήτου και  Αστέρα Τρίπολης.

Όπως ενημέρωσε το Υπουργείο, στη διάρκεια της κουβέντας "αποσαφηνίστηκαν απορίες και δόθηκαν κατευθύνσεις για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, όπως ακριβώς ορίζει ο Αθλητικός Νόμος".

Μεταξύ άλλων δε συμφωνήθηκε να συνδεθεί η ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ, ενώ η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου δεσμεύθηκε ότι θα ενημερωθούν άμεσα οι ΔΟΥ της χώρας προκειμένου να τους δοθούν κωδικοί για τους φορολογικούς ελέγχους.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.