Ο Παπάζογλου κοουτσάρει στις ΗΠΑ

O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου πηγαίνει στις ΗΠΑ για επιμόρφωση λαμβάνοντας μέρος σε ένα τουρνουά-πρόκληση στο οποίο προσκλήθηκε από πρώην παίκτη του.

Ο προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να παραμένει ανταγωνιστικός φροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αυτό ακριβώς πράττει ο Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη όπου και αν δουλεύει ο Ελληνας κόουτς.

Ο κόουτς Παπάζογλου είναι πλέον έτοιμος να δοκιμάσει πλέον την αμερικανική εμπειρία και να κοουτσάρει στη μέκκα του μπάσκετ διευρύνοντας τους ορίζοντές του!

Ο Ελληνας προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση του πρώην παίκτη των Τρικάλων Μάικλ Πορίνι να κοουτσάρει την ομάδα Mid American Unity στην οποία ο Αμερικανός είναι general manager στο περίφημο τουρνουά TBT.

Ο Πορίνι ενημέρωσε τον Παπάζογλου ότι θα είναι ο μοναδικός ευρωπαίος προπονητής και αυτό σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό τεχνικό ο οποίος ήδη μελετά προτάσεις και για την επόμενη σεζόν.

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!