Ο Παπάζογλου κοουτσάρει στις ΗΠΑ

O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου πηγαίνει στις ΗΠΑ για επιμόρφωση λαμβάνοντας μέρος σε ένα τουρνουά-πρόκληση στο οποίο προσκλήθηκε από πρώην παίκτη του.

Ο Παπάζογλου κοουτσάρει στις ΗΠΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να παραμένει ανταγωνιστικός φροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αυτό ακριβώς πράττει ο Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη όπου και αν δουλεύει ο Ελληνας κόουτς.

Ο κόουτς Παπάζογλου είναι πλέον έτοιμος να δοκιμάσει πλέον την αμερικανική εμπειρία και να κοουτσάρει στη μέκκα του μπάσκετ διευρύνοντας τους ορίζοντές του!

Ο Ελληνας προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση του πρώην παίκτη των Τρικάλων Μάικλ Πορίνι να κοουτσάρει την ομάδα Mid American Unity στην οποία ο Αμερικανός είναι general manager στο περίφημο τουρνουά TBT.

Ο Πορίνι ενημέρωσε τον Παπάζογλου ότι θα είναι ο μοναδικός ευρωπαίος προπονητής και αυτό σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό τεχνικό ο οποίος ήδη μελετά προτάσεις και για την επόμενη σεζόν.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK