Ο Παπάζογλου κοουτσάρει στις ΗΠΑ

O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου πηγαίνει στις ΗΠΑ για επιμόρφωση λαμβάνοντας μέρος σε ένα τουρνουά-πρόκληση στο οποίο προσκλήθηκε από πρώην παίκτη του.

Ο προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να παραμένει ανταγωνιστικός φροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αυτό ακριβώς πράττει ο Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη όπου και αν δουλεύει ο Ελληνας κόουτς.

Ο κόουτς Παπάζογλου είναι πλέον έτοιμος να δοκιμάσει πλέον την αμερικανική εμπειρία και να κοουτσάρει στη μέκκα του μπάσκετ διευρύνοντας τους ορίζοντές του!

Ο Ελληνας προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση του πρώην παίκτη των Τρικάλων Μάικλ Πορίνι να κοουτσάρει την ομάδα Mid American Unity στην οποία ο Αμερικανός είναι general manager στο περίφημο τουρνουά TBT.

Ο Πορίνι ενημέρωσε τον Παπάζογλου ότι θα είναι ο μοναδικός ευρωπαίος προπονητής και αυτό σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό τεχνικό ο οποίος ήδη μελετά προτάσεις και για την επόμενη σεζόν.

Ν.Γ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!