Επέστρεψαν στη δράση οι Βετεράνοι για καλό σκοπό

Στη δράση επέστρεψαν οιΒετεράνοιτουΟλυμπιακούκαι φόρεσαν σορτσάκια, φανέλες και ποδοσφαιρικά παπούτσια για καλό σκοπό. Αναμετρήθηκαν με τονΉφαιστο Περιστερίουσ' έναν αγώνα που έγινε προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό ΠαντοπωλείοτουΔήμουΠεριστερίου.

Επέστρεψαν στη δράση οι Βετεράνοι για καλό σκοπό

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού περίπου700 άνθρωποι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Ηφαίστου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα όλων. Έτσι είχαν και την ευκαιρία να απολαύσουν ποδοσφαιρικό θέαμα αφού οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού είχαν κέφια και κέρδισαν τους αντίστοιχους του Ηφαίστου με 5-1.

Οι Θ.Καρασαββίδης, Λουτσιάνο και Καλύκας (3) ήταν οι ερυθρόλευκοι σκόρερ ενώ για τους γηπεδούχους έβαλε το γκολ της τιμής ο Τρανός λίγο πριν από το φινάλε.

Επέστρεψαν στη δράση οι Βετεράνοι για καλό σκοπό
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοιτίμησανκαι τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και το Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού. Υπήρξαν και βραβεύσεις από τους Βετεράνους προς τους γηπεδούχους και φορείς του Δήμου Περιστερίου.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με την εξής 11άδα: Κελεσίδης, Καλτσάς, Σιδέρης, Καλύκας, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Καλαμάρας, Καλογερόπουλος. Εν συνεχεία έπαιξαν και οι Σταυρόπουλος, Καλύκας, Ασπρογέρακας, Γλύκας, Κουμαριάς, Κωττάκης, Κτενάς, Γ.Γκαβέζος, Γαϊτανάρος, Βέλιος, Μπαρμπαρής, Ρούσος και Βασιλειάδης. Προπονητής ήταν ο Αντ.Τζανετουλάκος, φυσικοθεραπευτής ο Τ.Κρεούζος και φροντιστές οι Π.Ρηγούτσος και Ν.Τουλγέρογλου.

Επέστρεψαν στη δράση οι Βετεράνοι για καλό σκοπό
INTIME SPORTS

Εκεί, αν και δεν αγωνίστηκαν, ήταν οι Δαρίβας, Σ.Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καραβίτης, Λεβαντής, Μαριόλης, Σταμάτης, Λάλας, Δαμιανίδης, Πολίτης, Σκορδαλιός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK