Κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ20 ο Ολυμπιακός!

Το Πρωτάθλημα Νέων για 2η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Ολυμπιακός! Η ομάδα Κ-20 των "ερυθρόλευκων" επικράτησε με 8-2 της Καλλονής στο Ρέντη και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ20 ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός "σφράγισε" το πρωτάθλημα Κ20, τέσσερις αγωνιστικέςπριν από το φινάλε νικώντας με 8-2 την Καλλονή. Παράλληλα, έγραψε ιστορία αφού για πρώτη φορά κατέκτησε 2ο συνεχόμενο, το οποίο είναι το3ο στα τελευταία 4 χρόνια και το 5ο του στους Νέους.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι αήττητη μετά από 26 αγώνες στο Πρωτάθλημα Super League K-20 αφού έχει 24 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στόχος της στα παιχνίδια που απομένουν με Ηρακλή (2), Ξάνθη και Πανιώνιο είναι η διατήρηση του αήττητου. Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τους 74 βαθμούς μετά από 26 αγώνες ενώ ο δεύτερος ΠΑΟΚ αν και έχει 27 αγώνες είναι στο -9.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ20 ο Ολυμπιακός!

Το παιχνίδι με την Καλλονή, στο πλαίσιο της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20,ήταν αγωνιστικός… μονόλογος για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα προηγήθηκε στο 10΄με 3-0 και στο 17’ με 4-0 και κάπου εκεί "σφραγίστηκε" η νίκη και το Πρωτάθλημα.

Μόλις στο 3’ ο Γιώργος Μανθάτης πέρασε όμορφα την μπάλα στον Κώστα Μεγαρίτη ο οποίος έβγαλε ασίστ μέσα στην περιοχή στον Μάριο Βρουσάι που "εκτέλεσε" με πλασέ τον τερματοφύλακα για το 1-0.Στο 4’ ο Κώστας Μεγαρίτης "βγάζει" ωραία πάσα στον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να "γράψει" το 2-0.

Στο 10’ οΑντώνης Βατουσιάδης σκόραρε με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ το 4-0 έρχεται στο 17’ από το κεφάλι του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την εκτέλεση κόρνερ του αρχηγού Μανώλη Σάλιακα. Ο Ολυμπιακός πριν από το 4ο γκολ είχε και δοκάρι με τον Γιάννη Λάτσι (στο 13’) ενώ έκλεισε το ημίχρονο μ’ ένα ακόμη τέρμα (5-0) στο 41’ από τον Θανάση Ανδρούτσο.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ20 ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο2ο ημίχρονοκαι στο 66’ ο Σοφιάνης μειώνει σε 5-1 αλλά στο 79’ ο Θανάσης Ανδρούτσος παίρνοντας ωραία ασίστ από τον Δημήτρη Τζουμάκη πετυχαίνει το 3ο προσωπικό του γκολ και το 6ο για τον Ολυμπιακό. Η Καλλονή πάλι με τον Σοφιάνη μειώνει σε 6-2 στο 85’ αλλά ο Ολυμπιακός έχει και άλλα δυο γκολ!

Στο 90’ ο Αρντίτ Τόλι πάσαρε στονΜάριο Βρουσάικαι εκείνος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (7-2) και στο 90+2’ ο Κώστας Μπέτσας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Γιάννης Βάρκας σκόραρε για τοτελικό 8-2.

Ο Ολυμπιακός μετά από 26 αγώνες έφτασε τα 86 γκολ στην επίθεση και τα 10 στην άμυνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός:Γαβαλάς, Σάλιακας (76’ Μπέτσας), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (64’ Τζουμάκης), Ανδρούτσος, Λάτσι (80’ Βάρκας), Βρουσάι.

Καλλονή:Μάλλης, Τοπάλλι, Τηνιακός, Βελετάκης, Κρητικός (50’ Σεφουλλάι), Στάτης, Γιώργου, Τζελίδης, Μπαστιάνος, Σοφιάνης (86’ Πεταυράκης), Τζανετέλλης (84’ Βλαδίκας).

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η "χρυσή Βίβλος" της Super League κ-20

News 24/7

24MEDIA NETWORK