Κυκλοφορεί στα περίπτερα ο "Χρυσός Θρύλος"

Από σήμερα Παρασκευή (14/10) κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε σημεία πώλησης έντυπου Τύπου το βιβλίο για την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού. Τα 90 χρόνια ιστορία των "ερυθρολεύκων" σε μια πολυτελή έκδοση 500 σελίδων δια χειρός Γιώργου και Νίκου Γαβαλά.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα ο "Χρυσός Θρύλος"

Το βιβλίο που ετοίμασαν οι Γιώργος και Νίκος Γαβαλάς για την ένδοξη ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού κυκλοφορεί από την Παρασκευή (14/10) στα περίπτερα και σε σημεία πώλησης έντυπου Τύπου στην τιμή των 9.90 ευρώ.

Στο βιβλίο θα διαβάσετε για όλες τις μεγάλες στιγμές αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία του χρόνου μέχρι το 2016.

Με την σφραγίδα της δημοσιογραφικής ματιάς μιας οικογένειας που έζησε και εξακολουθεί να βιώνει την καθημερινότητα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού από πολύ κοντά.

Την σκυτάλη από τον Νικήτα Γαβαλάκαι τον αδελφό του Γιώργο-ο οποίος και προΐσταται της προσπάθειας- έχει λάβει εδώ και μια 20ετία ο Νίκος Γαβαλάς, πολύπειρος πλέον ρεπόρτερ της ομάδας για λογαριασμό των καναλιών Novasports.

Η δική τους καταγραφή μαζί με αυτή του ιστορικού μελετητή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ηλία Λέκκα ο οποίος είχε συμβάλλει καθοριστικά στην πρώτη έκδοση του 1987 -πριν ακολουθήσει η δεύτερη δέκα χρόνια αργότερα- αποτελεί και τη μοναδική πλέον ολοκληρωμένη αποτύπωση της 91χρονης πορείας του Ολυμπιακού προς τους θριάμβους.

Στις σελίδα του "Χρυσού Θρύλου" στο Facebookαλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram, θα ξετυλίγουμε και ψηφιακά τα υπέροχα αυτά κεφάλαια της ερυθρόλευκης ιστορίας με προφανή σκοπό να ενημερωθούν σφαιρικά και οι νεότερες γενιές των φίλων του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, στην πορεία για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του συλλόγου.

Με εγκυρότητα πάντα και ψύχραιμη φωνή, αξίες τις οποίες διατήρησαν ακέραια στο ρεπορτάζ τους στο πέρασμα του χρόνου οι εκφραστές του και συντελεστές αυτής της μοναδικής έκδοσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK