Τον αρχηγό της Σταντάρ ζήτησε ο Χάσι!

Μετά τους Μποκανί και Ζιλέ ο Μπέσνικ Χάσι έχει βάλει στο... μάτι έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Βέλγιο και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Δύσκολη και ακριβή περίπτωση.

Συνεχίζεται το... σαφάρι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για κεντρικό αμυντικό, με τον Χάσι να κάνει τις προτάσεις του και την διοίκηση να έχει ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους στόχους. Μέχρι στιγμής η αγορά του Βελγίου έχει μία μικρή προτεραιότητα, καθώς ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας διατηρεί καλές σχέσεις με ομάδες και παίκτες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, μετά τους Μποκανί και Ζιλέ ο Κοσοβάρος προπονητής ξεκίνησε συζητήσεις με την διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης για τον Αλεξάντερ Σολτζ. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είναι εκ των αρχηγών των Βέλγων και βασικό στέλεχος της ομάδας του... Ρικάρντο Σα Πίντο!

Η απάντηση που πήρε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με την διοίκηση της Σταντάρ να κοστολογεί τον Δανό ποδοσφαιριστή κοντά στα 5.000.000€. Ένα ποσό αρκετά μεγάλο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καλές σχέσεις με την Σταντάρ τα τελευταία χρόνια, έχοντας κάνει πολλά deal.

Ο Σολτζ είναι αρκετά ψηλός (1.89) και για την ηλικία του θεωρείται έμπειρος με περισσότερες από 166 συμμετοχές τα τελευταία πέντε χρόνια.

AP Photo/Petr David Josek