Όταν ο Λεοντίου υπέστη έξι ρήξεις στο ίδιο γόνατο

Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών, το Contra.gr θυμάται την καταραμένη 2α Σεπτεμβρίου του 2007, όταν ο Σωτήρης Λεοντίου είδε το δικό του γόνατο να γίνεται θρύψαλα (VIDEO).

Όταν ο Λεοντίου υπέστη έξι ρήξεις στο ίδιο γόνατο

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί όλοι μας αν η ζωή μας θα ήταν διαφορετική έτσι δεν συνέβαινε κάποιο συνταρακτικό γεγονός. Το ίδιο συμβαίνει με δημόσια πρόσωπα που έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, αλλά έρχεται αυτό το αόρατο χέρι της μοίρας και τα γκρεμίζει όλα.

Κάπως έτσι τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Σωτήρης Λεοντίου είδε την καριέρα του να γίνεται θρύψαλα. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2007-08 έμελλε να είναι ντέρμπι. Και τι ντέρμπι! Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ο 23άχρονος μέσος είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο του και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των πράσινων, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεοντίου διεκδίκησε σε μία εναέρια μονομαχία τη μπάλα με τον Λουα-Λούα. Ο Αφρικανός άσος τον έσπρωξε για να πάρει καλύτερη θέση και ο Έλληνας μέσος του "τριφυλλιού" πάτησε άτσαλα, με αποτέλεσμα να διαλύσει το γόνατο του.

ΕΞΙ ΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!

Όταν ο Λεοντίου υπέστη έξι ρήξεις στο ίδιο γόνατο
leontiou ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας στη συνέχεια είναι συγκλονιστικές. Ο Λεοντίου πήγε στο νοσοκομείο "Υγεία" και στη συνέχεια αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών από τον Αργύρη Μήτσου και τον Γάλλο ορθοπαιδικό Πασκάλ Κριστέλ.

Δυστυχώς για τον παίκτη είχε υποστεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, έξι ρήξεις ( σε διάφορα σημεία) με το γόνατο του να είναι σε τέτοια κατάσταση, που ο ίδιος ο Λεοντίου σε συνέντευξη του αργότερα παραδέχθηκε πως είναι τυχερός που περπατάει ακόμα!

Ο παίκτης δεν τα παράτησε και συνέχισε την καριέρα του σε Παναθηναϊκό, Ηλιούπολη, Απόλλωνα Σμύρνης, Φωστήρα και Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, παίζοντας κάποια παιχνίδια όταν το επέτρεπε το γόνατο του.

Στα 32 του χρόνια είναι συνειδητοποιημένος με αυτό που του συνέβη κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές. Όλα αυτά κι ενώ το Σάββατο (22/4) έγινε γνωστό πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πάτησε το ίδιο άτσαλα με τον δικό μας Λεοντίου, υπέστη ρήξη χιαστών, όμως το μέγεθος της ζημιάς θα γίνει ακριβές γνωστό όταν περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK