Ο Σάμαρης αγόρασε εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής

Την έμπρακτη στήριξη του στην μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της Παναχαϊκής έδειξε ο πρώην "κοκκινόμαυρος" άσσος Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπενφίκα στην Πορτογαλία, αγόρασε ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας της Παναχαϊκής, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να βοηθήσει την προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας!

Ο 27χρονος διεθνής έχε γεννηθεί στην Πάτρα ενώ αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2006 ως το 2010 πριν πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο.

Στηρίζει φυσικά το νέο εγχείρημα που γίνεται στο σύλλογο της Αχαΐας, στον οποίο ρόλο τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Κώστας Κατσουράνης!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.