Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός 0-6

Σημειώνοντας πέντε γκολ σε 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη ένα στο 61', ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανελευσινιακού σε φιλικό στο γήπεδο της Ελευσίνας, στην πρώτη εμφάνιση του Μάικλ Εσιέν με την πράσινη φανέλα μπροστά σε κόσμο.

Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός 0-6
INTIME SPORTS

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε του Πανελευσινιακού με 6-0 σε φιλικό στην Ελευσίνα, στην πρώτη εμφάνιση του Μάικλ Εσιέν με την πράσινη φανέλα μπροστά σε κόσμο. Μάλιστα, ο Γκανέζος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Ο... χορός των γκολ άνοιξε στο 32' με τον Καρέλη, ο οποίος έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπεργκ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο "τριφύλλι". Στο 36' ο Καλτσάς "έγραψε" το 0-3 για να έρθει ξανά στο 39' ο Μπεργκ και να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του. Το 0-5 διαμόρφωσε ο Καρέλης στο 41', ενώ το τελικό 0-6 ήρθε από τα πόδια του νεαρού επιθετικού των "πρασίνων", Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Αυτό που κρατά ο Παναθηναϊκός από το φιλικό αυτό είναι η παρουσία του Εσιέν, από τον οποίο ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ομάδας.

Δείτε εδώ όλο τον αγώνα:

Το LIVE του αγώνα:

19:16
Καλησπέρα σας. 
19:16
Σε λίγα λεπτά ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό σε φιλική αναμέτρηση που διεξάγεται στο γήπεδο της Ελευσίνας.
19:17
Η αποστολή των πράσινων έφτασε στο γήπεδο περίπου 1.30 ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι παίκτες ανεξάρτητα εάν είναι τραυματίες ή όχι.
19:22
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για το φιλικό σε έντεκα παίκτες, ενώ ο Μάικλ Εσιέν θα παίξει μπροστά σε κόσμο με την πράσινη φανέλα. 
19:24
Για τον Παναθηναϊκό ξεκινούν οι: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Εσιέν Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Καλτσάς και Μπεργκ.
19:24
Στον πάγκο είναι οι: Βασίλας, Αγγελόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μπούρμπος, Λάμπρου, Πράνιτς
19:25
Για τον Πανελευσινιακό: Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Δημόπουλος, Γκεμίσης, Τσίγκρος, Ανδρίκος. Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γιαννιτσάνης, Κακαράς
19:25
Στον πάγκο είναι οι: Χαλιώτης, Πλαβούκος, Πούρνος, Ναούμ, Τζώρτζης, Κασνέτση, Κγαής, Ντεσπολιάρι, Νικολάου, Μπαρμπόσα, Μπλάνκο, Ελευθεριάδης και Παπαδόπουλος
19:29
Περιμένουμε την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, ενώ τώρα μπαίνουν μαζικά στις εξέδρες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
19:30
Σιγά σιγά βγαίνουν οι αναπληρωματικοί στον αγωνιστικό χώρο.
19:34
Όλα είναι έτοιμα σιγά σιγά για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.
19:35
Ξεκίνησε ο αγώνας.
19:36
Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθείτε και ακριβώς από πάνω σε live streaming.
19:41
Με 3-5-2 αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, ενώ η διάταξη του Παναθηναϊκού παραμένει σε 4-4-2.
19:43
10' Αποβολή για τον Πανελευσινιακό. Ο Δημόπουλος βλέπει την κόκκινη κάρτα.
19:44
Ο Μπεργκ έκανε την κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Πανελευσινιακού, ο Καρέλης βρέθηκε σε θέση βολής με τον αμυντικό των γηπεδούχων να τον ανατρέπει ακριβώς έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.
19:47
Αμέσως ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου πήγε στον τέταρτο και ζήτησε να μη βγει ο παίκτης του Πανελευσινιακού, αλλά δεν τον άκουσε... 
19:49
15' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα με τον Μπεργκ να πλασάρει στην κίνηση και ο Μανιάτης απομάκρυνε.
19:55
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν σηκώσει πανό το οποίο αναφέρεται στον Γιάννη Αναστασίου. "Σε στηρίξαμε για τον Παναθηναϊκό, τώρα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό χωρίς εσένα. Αντίο Γιάννη" γράφει χαρακτηριστικά.
19:57
23. Διακοπή στο παιχνίδι αφού ένας παίκτης του Πανελευσινιακού χτύπησε στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπαργκ. 
19:59
Ο Λίτσος ήταν αυτός που ήταν πεσμένος πριν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σηκώθηκε και συνεχίζει κανονικά.
20:02
26' Σουτ του Μπεργκ από το ύψος της περιοχής και ο Μανιάτης μπλοκάρει.
20:02
Ο Εσιέν έχει δίπλα του τον Ζέκα και είναι εκείνοι που πηγαίνουν να πάρουν την μπάλα από τα στόπερ. Ειδικά μετά την αποβολή του Δημόπουλου οι Καλτσάς και Ατζαγκούν έχουν πιο ελεύθερο ρόλο.
20:05
30' Σέντρα του Χουχούμη από τα αριστέρα, ο Καλτσάς θα σκοράρει με πλασέ στην κίνηση, αλλά ο βοηθός θα ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ. 
20:07
32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα και πέρασε ωραία στον Καρέλη ο οποίος απέναντι από τον Μανιάτη δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
20:09
34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Οι πράσινοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, αυτή έφτασε στον Καλτσά στα δεξιά. Εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Μπεργκ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά.
20:11
36' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Ατζαγκούν με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπεργκ, ο Σουηδός πέρασε τον Μανιάτη, γύρισε την μπάλα και ο Καλτσάς από κοντά έβαλε το τρίτο τέρμα για τους πράσινους.
20:14
39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Για ακόμα μία φορά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πράσινοι βγαίνουν απέναντι από τον Μανιάτη και ο Μπεργκ με ωραίο τελείωμα βάζει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
20:15
41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ: Ο Χουχούμης με κάθετη βρίσκει τον Καρέλη και εκείνος με ωραίο πλασέ βάζει το πέμπτο τέρμα για τους πράσινους.
20:18
43' Αλλαγή για τον Πανελευσινιακό. Βγαίνει ο Κακαράς και μπαίνει ο Κασνέτση.
20:20
Τέλος πρώτου ημιχρόνου
20:21
Ο Εσιέν με την πράσινη φανέλα
20:35
Νέος κύκλος επαφών υπήρξε στο ημίχρονο ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τον διαιτητή ζητώντας του να αφήσει τον Πανελευσινιακό να παίξει με έντεκα παίκτες. Ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη και έτσι ο Παναθηναϊκός θα παίξει και εκείνος με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.
20:37
Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό: Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μπεργκ και Ζέκα έχουν αποχωρήσει. Εκτός έχει περάσει και ο Νίκος Καρέλης.
20:37
Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο
20:40
Διαιτητής της αναμέτρησης να αναφέρουμε ότι είναι ο Βασίλης Κορδολαίμης του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.
20:43
Ο Λάμπρου παίζει στην κορυφή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καλτσάς είναι δεξιά, ο Αγγελόπουλος παίζει αριστερά του Εσιέν, ενώ δεξιά του είναι ο Ατζαγκούν. Η άμυνα των πράσινων παραμένει ως έχει με τους Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Τελάντερ και Χουχούμη, ενώ στο τέρμα είναι ο Γιαννακόπουλος.
20:48
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο έχουν περάσει τα πρώτα 15 λεπτά σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο.
20:50
59' Ωραία ενέργεια από τον Μαρινάκη από τα δεξιά, γύρισε σωστά την μπάλα στον Αγγελόπουλο εκείνος σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού απέκρουσε.
20:52
61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Λάμπρου φεύγει στην αντεπίθεση και ο νεαρός επιθετικός με εξαιρετικό πλασέ βάσει και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.
21:05
73'.Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Μπαίνει ο Βασίλας στη θέση του Γιαννακόπουλου.
21:07
Μία από τις έξι φορές που πανηγύρισαν οι πράσινοι
21:09
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει μετά από τις αλλαγές που έχουν κάνει οι δύο ομάδες.
21:22
Τέλος αγώνα
21:22
Ο Παναθηναϊκός επικρατεί στο φιλικό κόντρα στον Πανελευσινιακό με 6-0.
21:23
Μπεργκ και Καρέλης σκόραραν από δύο τέρματα, ενώ ο Καλτσάς και Λάμπρου έβαλαν τα άλλα δύο.
21:27
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση.
21:27
Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK