Πανελλήνια συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Λουκανίδη

Το τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον αθλητικό κόσμο, με παλαιμάχους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο να αποχαιρετούν την εμβληματική μορφή των "πρασίνων" και του ελληνικού ποδοσφαίρου (PHOTOS).

Το τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον αθλητικό κόσμο, με παλαιμάχους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο να αποχαιρετούν την εμβληματική μορφή των "πρασίνων" και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Λουκανίδης, μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού σε όλη σχεδόν τη δεκαετία του '60, συνέδεσε το όνομά του με την Δόξα Δράμας και το "τριφύλλι", ωστόσο στο ύστατο χαίρε δήλωσε "παρών σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από τους αμέτρητους παλαιμάχους άσους των "πρασίνων" που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Κηφισιάς για να τιμήσουν τη μνήμη του (την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου ενώ ήταν εκεί τόσο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Μήτσου), στην κηδεία του Τάκη Λουκανίδη ήταν και εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο, μεταξύ των οποίων οι Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης και Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αντώνης Γλύκας και εκείνους της ΑΕΚ ο Κώστας Νεστορίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πάνω στο φέρετρο του σπουδαίου πράσινου παλαίμαχου άσου υπήρχε μία μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού και ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ:

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.