Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τρολάρει με VIDEO τον Όσκαρ Γκαρθία

Με ένα video που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, συνοδευόμενο από δύο λέξεις στα κεφαλαία και ένα ειρωνικό hashtag, ο ΠΑΟΚ τρολάρει τον Όσκαρ Γκαρθία!

Κανένας τραυματισμός! Αυτή είναι ουσιαστικά η θέση του επίσημου ΠΑΟΚ όσον αφορά στο ρολό ταμειακής μηχανής που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα προς τον Όσκαρ Γκαρθία και προκάλεσε την οριστική αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου του Βορρά" να ανεβάζουν video στην ιστοσελίδα τους στο Facebook αμφισβητώντας το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Καθιστούν μάλιστα σαφή και ξεκάθαρη τη θέση τους όχι μόνο με το video που ανέβασαν (τη στιγμή που φτάνει στον Γκαρθία το video κινείται σε slow motion για να δει ο κόσμος που καταλήγει) και τη φράση "ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ" αλλά και με hashtag #PrayForOscar.

Στα ελληνικά "Προσευχόμαστε για τον Όσκαρ", με εμφανή την ειρωνική διάθεση στο σχόλιο αυτό.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.