Ουάρντα: "Μηνύσεις στους συκοφάντες"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αμρ Ουάρντα εξαιτίας των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν όχι μόνο να φλέρταρε με συντρόφους συμπαικτών του, αλλά και να παρενόχλησε σεξουαλικά γαλλικά τουρίστρια όταν ήταν με την εθνική Αιγύπτου!

Με τοποθέτησή του ο Αμρ Ουάρντα έκανε λόγο για ψεύτικες κατηγορίες και γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά, στον απόηχο της απομάκρυνσής του από την Φεϊρένσε, λόγω παρενόχλησης γυναικών δυο συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

"Τις προηγούμενες μέρες, έπρεπε να μάθω το πόσο κακοί μπορούν να γίνουν μερικοί άνθρωποι. Έπρεπε να μάθω ότι μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να βλάψουν τους άλλους με ψευδείς δηλώσεις και ισχυρισμούς, αρκεί να βοηθούν τα συμφέροντά τους. Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που σέβεται και απορρίπτω οποιαδήποτε απαράδεκτη συμπεριφορά. Ως τέτοιος άνθρωπος, δεν δέχομαι ανθρώπους που μεταχειρίζονται με ασέβεια ανθρώπους με διαφορετική εθνικότητα.

Ως εκ τούτου, εγώ έχω διορίσει τη δικηγορική εταιρία που εδρεύει στην Ζυρίχη της Ελβετίας, MulIer - Paparis να φροντίσουν για τα δικαιώματα μου και να μηνύσουν τους υπεύθυνους για τα δημοσιεύματα εναντίων μου.

Εν τω μεταξύ, θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου κάθε μέρα για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα μου και την εθνική της Αιγύπτου. Τέλος, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους, τους οπαδούς και την οικογένειά μου για το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να ακούσουν τέτοιους άσχημους και ψευδείς ισχυρισμούς. Γνωρίζω ότι δυσκολεύονται αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς για την υποστήριξή τους και την βεβαιότητά τους και για το ότι πάντα με σέβονται".

Ουάρντ