Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα, άσφαιρος εδώ και δυο χρόνια!

Το 2015 βγήκε πρώτος σκόρερ στην Super League κάνοντας την έκπληξη. Δυο χρόνια αργότερα η καριέρα του τείνει να... καταστραφεί, αφού από τότε δεν έχει ξαναπετύχει γκολ! Διαβάστε ποιος είναι.

Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα, άσφαιρος εδώ και δυο χρόνια!
asteras olympiakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας που σε κάνουν να... τρελαθείς. Το 2013 αποτέλεσε μία από τις κλασικές μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης από την Αργεντινή, καθώς ήταν άγνωστο όνομα στους περισσότερους όμως γρήγορα μπόρεσε να ξεχωρίσει.

Την περίοδο 2014-2015 μάλιστα πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Super League με 17 γκολ σε σε 27 εμφανίσεις! Κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για μία καλή μεταγραφή με... χρυσό συμβόλαιο. Τα χρήματα όμως δεν φέρνουν την ευτυχία και ο Χερόνιμο Μπαράλες το κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Τραυματίστηκε στην Τουρκία όντας παίκτης της Σιβασπόρ, στη συνέχεια πέρασε και δεν... ακούμπησε στην Αργεντινή και την Ουρακάν, για να πάει τον Γενάρη στην Μαλαισία(!) και την Τζοχόρ ως αντικαταστάτης του Περέιρα Ντίας τον οποίο ήθελε δυο... μήνες η ΑΕΚ!

Όλα αυτά σε διάστημα δυο ετών. Το λες και άσχημο παιχνίδι της μοίρας. Πάντως το όνομα του ακούγεται ήδη για την Super League και δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν επιστρέψει στον τόπο του... εγκλήματος.

Εξάλλου τα τελευταία του γκολ ήταν στη χώρα μας, οπότε πρέπει να γυρίσει για να σπάσει την... κατάρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK