Σπουδαία νίκη η Εθνική Ελπίδων

Με ανατροπή η Εθνική ομάδα των Ελπίδων νίκησε 2-1 την Αλβανία στο Περιστέρι.

Σπουδαία νίκη η Εθνική Ελπίδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Λατίφι αλλά στο 42' ο Σκάλα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει τα ηνία και να φτάσει στην ισοφάριση δυο λεπτά αργότερα με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωαννίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε αλλαγές ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να γίνει πιο επιθετικό και η Εθνική Ελλάδος πίεσε για ένα ακόμη τέρμα αλλά αυτό δεν ερχόταν. Στο 85' ο Τζανετόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αλλά οι Έλληνες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να πιέζουν.

Δικαιώθηκαν τελικά στο 90' όταν μετά από δυνατό σουτ του Μυστακίδη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιλιανίδης με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μύγας, Γιαννούλης (67' Τσιμίκας), Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης (36' Τσιλιανίδης), Δώνης, Χαρίσης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης (63' Κουλούρης), Μυστακίδης

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Γκουρίσα, Χοξχαλάρι, Σκάλα, Πρένγκα, Γκρέζντα (46' Καρίγκι), Λάτσι, Μανάι, Μπάρε, Λατίφι, Κεκίσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK