Στα Φιλιατρά για τους νέους... Λυμπερόπουλους

Στα Φιλιατρά θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U17 Βασίλης Γεωργόπουλος αναζητώντας παίκτες για το μέλλον για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρακολουθήσει δια ζώσης το τουρνουά u12 που διοργανώνει η Εράνη στο νέο στάδιο Φιλιατρών αναζητώντας προφανώς τους νέους...Λυμπερόπουλους που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις Εθνικές μας ομάδες.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σχετικά: "Πλήθος κόσμου αναμένεται να παραβρεθεί το διήμερο 10/11 Ιουνίου στο 1st summer football tournament U12 στο νέο σταδιο ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Γονείς παιδιά, παράγοντες, προπονητές αλλα και πολλοί άνθρωποι απ το χώρο του ποδοσφαίρου όπου ανάμεσα τους θα δεσπόζουν η παρουσίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ U17 κ. Βασίλης Γεωργόπουλος αλλα & του εκλέκτορα της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. Ηλίας Μαστορεας".

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.