Στην Ευελπίδων ο Σαρρής

Το κατώφλι του γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασε το πρωί της Τετάρτης (17/6) ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Την Πέμπτη (18/6) απολογείται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στην Ευελπίδων ο Σαρρής
INTIME SPORTS

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε από την πίσω πόρτα το πρωί της Τετάρτης (17/6) στις 09:00 ο Γιώργος Σαρρής, για να απολογηθεί για τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βαρύνεται με 4 κατηγορίες, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Η απολογία άρχισε στις 9:40, αφού πρώτα διεκπεραιώθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Λίγα λεπτά νωρίτερα και για περίπου 10 λεπτά κατέθεσε στον ανακριτή και ο αθλητικός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

Δεν ζητά εξαίρεση ο Μαρινάκης

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να απολογηθεί, αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 9:00 το πρωί.

Παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, διαψεύστηκε κατηγορηματικά η φήμη που ήθελε τον 47χρονο εφοπλιστή να υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης από την υπόθεση του Γιώργου Ανδρεάδη.

Το νομικό περιβάλλον Μαρινάκη που βρίσκεται στην Ευελπίδων υποστηρίζει ότι η παρουσία του οφείλεται στη συλλογή δικαστικών εγγράφων ενόψει της απολογίας της Πέμπτης, αν και αναπτύχθηκε φημολογία πως κατατέθηκε αίτημα για προθεσμία μιας επιπλέον ημέρας, το οποίο απορρίφθηκε.

Ο επικεφαλής των νταμπλούχων Ελλάδας αντιμετωπίζει 5 κατηγορίες: ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, τελεσθείσης κατά συνήθεια, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, απάτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK