Στην κλήρωση του πρωταθλήματος μπορεί να φοράμε... μακρυμάνικα

Έκπληξη; Όχι... Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2018-2019 αναβλήθηκε. Ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση, ωστόσο παραμένει ένα μυστήριο αν μέσα στις επόμενες 11 ημέρες θα λυθούν τα βασικότερα προβλήματα που εμποδίζουν τη διαδικασία.

Εντάξει, δεν πέσαμε από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2018-2019, καθώς δεν υπεγράφη η προκήρυξη...

Το βασικότερο πρόβλημα που εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας είναι οι επτά "ορφανές" από τηλεοπτικό συμβόλαιο ομάδες. Επίσης, δεν υπάρχει συμφωνία σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριθμό αυτών που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν.

Βέβαια, η Λίγκα όρισε την 9η Αυγούστου ως την ημέρα που θα συγκληθεί η νέα Γενική Συνέλευση, όμως παραμένει μυστήριο, αν τις επόμενες 11 ημέρες μέχρι την Γ.Σ θα έχουν επιλυθεί τα καίρια ζητήματα που προαναφέραμε.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι στόχος των διοικούντων είναι η σέντρα του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου, Μέχρι τότε μπορεί να φοράμε... μακρυμάνικα!

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.