Στην κλήρωση του πρωταθλήματος μπορεί να φοράμε... μακρυμάνικα

Έκπληξη; Όχι... Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2018-2019 αναβλήθηκε. Ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση, ωστόσο παραμένει ένα μυστήριο αν μέσα στις επόμενες 11 ημέρες θα λυθούν τα βασικότερα προβλήματα που εμποδίζουν τη διαδικασία.

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League grafeia EUROKINISSI

Εντάξει, δεν πέσαμε από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης πως δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2018-2019, καθώς δεν υπεγράφη η προκήρυξη...

Το βασικότερο πρόβλημα που εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας είναι οι επτά "ορφανές" από τηλεοπτικό συμβόλαιο ομάδες. Επίσης, δεν υπάρχει συμφωνία σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριθμό αυτών που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν.

Βέβαια, η Λίγκα όρισε την 9η Αυγούστου ως την ημέρα που θα συγκληθεί η νέα Γενική Συνέλευση, όμως παραμένει μυστήριο, αν τις επόμενες 11 ημέρες μέχρι την Γ.Σ θα έχουν επιλυθεί τα καίρια ζητήματα που προαναφέραμε.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι στόχος των διοικούντων είναι η σέντρα του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου,Μέχρι τότε μπορεί να φοράμε... μακρυμάνικα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK