Την Τετάρτη η απόφαση για την ΕΠΟ

Εκδικάστηκε την Τρίτη (9/6) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για έκπτωση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Την Τετάρτη (10/6) η απόφαση. Τι δήλωσαν οι δικηγόροι Γιώργος Παναγόπουλος και Θόδωρος Γιαννίκος.

Την Τετάρτη η απόφαση για την ΕΠΟ

Η αίτηση έκπτωσης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ από την ΕΠΣ Θεσσαλίας εκδικάστηκε την Τρίτη (9/6) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ έκαναν 41 Ενώσεις. Οι γνωστές 37 και ακόμα η ΕΠΣ Μεσσηνίας, η ΕΠΣ Καρδίτσας, η ΕΠΣ Αχαΐας και η ΕΠΣ Φλώρινας. Παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ ασφαλώς και οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Ο νομικός της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, δήλωσε: "Για το ενδεχόμενο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων, σε περίπτωση που πέσει η διοίκηση, είναι η γνωστή καραμέλα. Συνελήφθησαν 11 μέλη της ΦΙΦΑ. Από ποια θα αποκλειστούμε; Ο Μπλάτερ υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο μας έδωσε το δικαίωμα να έρθουμε εδώ. Ο κίνδυνος αποκλεισμού δεν υφίσταται από το δικαστήριο, αλλά από τις ποινικές εμπλοκές των ομάδων".

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος, ισχυρίστηκε: "Υπάρχει τέραστιο διακύβευμα για το ποδόσφαιρο με την πιθανή αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ. Η αποβολή των ελληνικών ομάδων και της ΕΠΟ θα είναι άμεση. Οι ομάδες θα αντικατασταθούν και δεν θα μπορούμε να παίξουμε. Η ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι 50.000.000 εκατ. ευρώ. Να λύσουν τις διαφορές τους στα καταστατικά τους όργανα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK