Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία. Ο διεθνής αμυντικός ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram τιμώντας τη μνήμη του. Διαβάστε το.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Ο αδερφός του διεθνή αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία του πνοή τέτοια ημέρα πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 34 ετών χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία.

Ο Βαγγέλης, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη εκστρατεία για να τον βοηθήσει, η οποία έγινε και viral με το hashtag #SaveMoras ανέβασε με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

"2 χρόνια χωρίς εσένα. Θα ήταν όμορφο όλο αυτό να ήταν ένα διάλειμμα όπως στην φωτογραφία και να επέστρεφες πίσω αλλά δυστυχώς δεν είναι . Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχτείς αλλά πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά.

Το σωματείο σου @savemoras συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ήθελες "Γίνε δότης μυελού τον οστών " www.savemoras.com Για μένα θα εισαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός!!", το μήνυμα του Μόρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK