Το συγκινητικό ταμπό της Βάσως Μητσιμπόνα για τον άνδρα της

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας θα γινόταν σήμερα 53 ετών και η σύζυγός του Βάσω έδειξε πως δεν τον ξεχνάει, ανεβάζοντας φωτογραφία όπου έχει κάνει τατουάζ του άνδρα της στο χέρι της.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς που έβγαλε η Λάρισα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ουδείς τον έχει ξεχάσει, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που του έκοψε το νήμα της ζωής στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997.

Αν ήταν στη ζωή θα γιόρταζε σήμερα τα 53α γενέθλιά του και η σύζυγός του Βάσω φρόντισε να τον τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία με το τατουάζ που έχει "χυπήσει" στο χέρι της με το πρόσωπο του αδικοχαμένου άσου.

"Σαν σήμερα γεννήθηκε ο άντρας της ζωής μου.. My captain forever in my heart.. Only you.. My man.. My love.. My life.. My Angel" (Ο αρχηγός μου για πάντα στην καρδιά μου... Μόνο εσύ... Άνδρα μου.. Αγάπη μου... Ζωή μου... Άγγελέ μου)", ήταν το μήνυμα της Βάσως Μητσιμπόνα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.