Το βίντεο με τα επεισόδια στον Πειραιά

Η πρώην αθλήτρια του πόλο με τον Ολυμπιακό και νυν δημοτική σύμβουλος Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, ανέβασε αποκαλυπτικό βίντεο, με το κυνηγητό των οπαδών του Ολυμπιακού από τις δυνάμεις των ΜΑΤ (VIDEO).

Το βίντεο με τα επεισόδια στον Πειραιά

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά μεταξύ μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Πλατείας Κοραή.

Η δημοτική σύμβουλος Πειραιά και πρώην αθλήτρια του πόλο με τον Ολυμπιακό, Σταυρούλα Αντωνάκου, ανέβασε ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο facebook, λέγοντας:

"Τα συμπεράσματα δικά σας... Η ομιλία είναι στα 500 μέτρα απ' την πλευρά που βρίσκονται τα ΜΑΤ. Απαγορεύεται λοιπόν η διαμαρτυρία, χωρίς επεισόδια και επίθεση κατευθείαν. Δημοκρατία είπαμε;"

Το βίντεο με τα επεισόδια στον Πειραιά

Στη συνέχεια κατέβασε το συγκεκριμένο ποστάρισμα, ανεβάζοντας όμως ξανά το βίντεο σε σχόλιο της σε νέο ποστάρισμα στο προφίλ της, που αναφέρει:

"Παρατεταγμένα τα ματ, με χρήση χημικών,στο κέντρο του Πειραιά, ΧΩΡΙΣ να έχει γίνει το παραμικρό απ’τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στον Υπουργό που ήρθε για ομιλία".

Το βίντεο με τα επεισόδια στον Πειραιά

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του News247.gr από τα επεισόδια:

Δείτε το βίντεο της Αντωνάκου με τα επεισόδια στον Πειραιά :

News 24/7

24MEDIA NETWORK