Βάζει τον "κολλητό" του ο Κουτσοκούμνης

Ο νομικός εκπρόσωπος της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλος, θα είναι ένα από τα μέλη στην "Επιτροπή Εξομάλυνσης" της ΕΠΟ.

Βάζει τον "κολλητό" του ο Κουτσοκούμνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι επαφές του Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την στελέχωση της “Επιτροπής Εξομάλυνσης” κορυφώνονται αφού η ανακοίνωση της σύνθεσης της δεν αργεί και θα έχει γίνει το αργότερο μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Μέχρι στιγμής είναι επιβεβαιωμένη η συμμετοχή του Αλέξη Δέδε, μέχρι πρότινος διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ που θα αναλάβει εκτελεστικός γραμματέας στην Ομοσπονδία στην θέση του Παυσανία Παπανικολάου.

Για την διαιτησία προορίζεται ο Γιώργος Μπίκας, είτε ως αρχιδιαιτητής, είτε ως επιδιαιτητής στο “ισπανικό μοντέλο” που είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί. Άλλωστε, δεν προβλέπεται πουθενά στους κανονισμούς.

Επίσης, στην Επιτροπή θα υπάρχουν δύο δικηγόροι που θα “τρέξουν” τις αλλαγές στους κανονισμούς, το καταστατικό και το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ.

Ο ένας από τους δύο σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, θα είναι ο Ελληνοιταλός Άντζελο Ρηγόπουλος. Ο νομικός εκπρόσωπος της UEFA θα είναι παράλληλα το “μάτι” του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην ΕΠΟ με τον οποίο έχει στενή συνεργασία και θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άλλωστε ήταν παρών στις περισσότερες επισκέψεις του κλιμακίου της FIFA και της UEFA από τον προηγούμενο Απρίλιο στην χώρα μας και στις συζητήσεις που είχαν γίνει με ΕΠΟ και υφυπουργείο Αθλητισμού για τα θέματα που είχαν προκύψει (αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας πέρσι, αναβολή του πρωταθλήματος της Super League, αλλαγές στην Επιτροπή Δεοντολογίας) και είναι γνώστης της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την θέση του δεύτερου δικηγόρου ακούγεται το όνομα του Παναγιώτη Περράκη, στενού συνεργάτη του Σταύρου Κοντονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK