Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για τον Παυλίδη

Απαγόρευση εξόδου στον Χαράλαμπο Παυλίδη, κανένας περιοριστικός όρος στον Δημήτρη Μάνο, από ανακριτή και εισαγγελέα, για τον προ διετίας αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για τον Παυλίδη
INTIME SPORTS

Μετά τους Κώστα Μπάρμπα, Ηλία Ιωάννου, Δημήτρη Αμαραντίδη, ο Γιώργος Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας επέβαλλαν απαγόρευση εξόδου από την χώρα και σε τέταρτο ποδοσφαιριστή της Βέροιας, στον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Παυλίδη που απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" ενώ στον Δημήτρη Μάνο επίσης κατηγορούμενο για τον ίδιο αγώνα, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης, βασικός στο επίμαχο παιχνίδι, σε ένορκη βεβαίωση που είχε δώσει πριν από ένα μήνα, είχε διαψεύσει τους Δ. Καλαϊτζίδη, Ν. Γεωργέα. "Στο ημίχρονο ήταν μαζί μας στα αποδυτήρια ο Γ. Λαναρής και ο Δ. Καλαϊτζίδης. Ο Γ. Λαναρής δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα και ειδικότερα δε ζήτησε από κανέναν ποδοσφαιριστή να έχει μειωμένη απόδοση έστω ώστε να διευκολυνθεί ο αντίπαλος μας.

Βγαίνοντας μας είπε να κρατήσουμε γερά τους αντιπάλους έτσι ώστε και κάτω από την πίεση των οπαδών αυτοί θα αγχωθούν οπότε θα έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι"είχε αναφέρει σχετικά.

Ο Δημήτρης Μάνος είχε αντικαταστήσει στο 81' τον Ηλία Ιωάννου στον οποίο προχθές επιβλήθηκε επίσης, απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

"Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον πάγκο δεν μου είπε κανείς ότι σε περίπτωση συμμετοχής στο παιχνίδι θα έπρεπε να έχω μειωμένη απόδοση. ούτε κάτι τέτοιο ειπώθηκε από κανέναν από τους παρευρισκόμενους στον πάγκο (προπονητή, γενικό αρχηγό ή συμπαίκτες). Ο Γεωργέας όταν κάθισε στον πάγκο δεν μου ανέφερε κάτι σχετικό. Μου είπε όμως, ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα"είχε αναφέρει στην ένορκη βεβαίωση του.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Μάνου, Ζαχαρίας Κεσσές έκανε λόγο για "δικαίωση" στις δηλώσεις του. "Ο πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση και δεν υπήρξε κανένας περιοριστικός όρος. Είναι μια δικαίωση και απάντηση σε όσους πανηγύρισαν για την επιβολή περιοριστικών όρων. Ισως κάποιοι άλλοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για όσα έχουν πει κατά καιρούς και οδήγησαν ένα 17χρονο παιδί ως κατηγορούμενο στον ανακριτή" είπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK