Βίκος Cola Elite Neon Cup 2016: Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών που έγινε θεσμός

Η ομάδα της «YellowFields» ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου διεθνούς τουρνουά Elite Neon Cup, σε συνεργασία με την Βίκος Cola.

Βίκος Cola Elite Neon Cup 2016: Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών που έγινε θεσμός

Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνεται στην Ελλάδα κι αυτή τη χρονιά μεγαλώνει! Για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενήσει ομάδες δύο διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών, Κ-15, όπως συνέβη με απόλυτη επιτυχία τις δύο προηγούμενες χρονιές και Κ-13.

Οι ακαδημίες K-15 που θα πάρουν μέρός και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι οι εξής: Manchester City FC, FK Partizan, Hammarby FC, Anzhi FC, AΕΚ, Παναθηναικός, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Άρης και Απόλλων Σμύρνης.

Αντίστοιχα οι ακαδημίες Κ-13 που θα συμμετάσχουν στη φετινή έκδοση του Elite Neon Cup είναι οι εξής: Anzhi FC, Brentford FC, Εθνική Βορείου Ιρλανδίας, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος,, Άρης και Δόξα Δράμας. Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2016 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Αθλητικό Κέντρο Παιανίας από 05-08 Μαϊου 2016. Το Elite Neon Cup φτάνει φέτος στην τρίτη χρονιά διεξαγωγής του και θεωρείται ήδη θεσμός, ένα από τα σημαντικότερα εγχώρια ποδοσφαιρικά κι αθλητικά γεγονότα, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σύσσωμης της ποδοσφαιρικής κοινότητας και τη συμμετοχή κορυφαίων Ευρωπαϊκών κι Ελληνικών συλλόγων. Στην εφετινή μας προσπάθεια βρίσκεται στο πλευρό μας ως μεγάλος κι ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης η Βίκος Cola.

Χορηγός επικοινωνίας του Βίκος Cola Elite Neon Cup 2016 θα είναι και πάλι τα κανάλια NovaSports, που θα σας παρέχουν την δυνατότητα μέσω του προγράμματός τους να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό, ενώ ταυτόχρονα για τους χρήστες του διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα Live streaming των αναμετρήσεων μέσω της ιστοσελίδας elite.neoncup.gr

Περισσότερα για το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2016, τις εγκαταστάσεις, τον τρόπο διεξαγωγής, αλλά και τις ημερομηνίες των παιχνιδιών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουα elite.neoncup.gr, αλλά και στις σελίδες μας σε Facebook και Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK