Βλέπει τον Δρόσο ο Κωνσταντινέας

Ο άλλοτε διεθνής διαιτητής και νυν Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέα θα δει τις επόμενες ημέρες τον πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ Γιάννη Δρόσο.

Συνάντηση με τον επικεφαλής της επιτροπής εξομάλυνσης Γιάννη Δρόσο  θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο Βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της επιτροπής αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει σειρά προτάσεων στο νέο αλλά προσωρινό διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαίρου για την αναμόρφωση του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ αυτών, θα υπάρχουν προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της διαιτησίας, την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ και την εν γένει λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και ο Κωνσταντινέας θα περάσει το κατώφλι του νέου προέδρου όχι μόνο με την πολιτική του ιδιότητα αλλά και ως άνθρωπος του αθλήματος.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).