"Βόμβες" Μπέου στο "koriopolis"

Τι είπε ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για την ΕΥΠ που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα. Κίνδυνος να καθυστερήσει και άλλο η δίκη του "koriopolis".

"Βόμβες" Μπέου στο "koriopolis"
beos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την κατάθεση των δημοσιογράφων Απόστολου Γαλάτη, Μπάμπη Κατσούλη και του πρώην μέλους της ΚΕΔ Σάκη Βελλιώδη συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης 19/1 στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων η δίκη του μεγάλου «koriopolis», του σκανδάλου δηλαδή των στημένων αγώνων το 2011.

Την παράσταση όμως, έκλεψε ο εκ των 84 κατηγορουμένων Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατηγόρησε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για συρραφή στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία και για προστασία πολιτικών προσώπων. « Αν είχαν απομαγνητοφωνηθεί όλα, θα ήταν άλλοι κατηγορούμενοι εδώ. Η ΕΥΠ προστατεύει πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες» είπε μεταξύ άλλων ο Α. Μπέος που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Βασίλη Καρακούλια ζήτησε να διακοπεί η δίκη μέχρι να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες και να γίνουν γνωστά τα στοιχεία εκείνων που έκαναν τις απομαγνητοφωνήσεις και είχαν την ευθύνη για την διαδικασία. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει για τις 30/1 που είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρίαση, αλλά αν γίνει το αίτημα δεκτό, αυτό θα σημάνει την καθυστέρηση στην συνέχιση της δίκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK