Χ.Παππάς: "Στον Ολυμπιακό με δήλωσαν τραυματία χωρίς να είμαι"

Πολλά τα παράπονα του Χάρη Παππά για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Χ.Παππάς: "Στον Ολυμπιακό με δήλωσαν τραυματία χωρίς να είμαι"
Παππάς Ολυμπιακός

Ο Χάρης Παππάς ήταν ένα από τα "χαμένα" ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος έδωσε τη δική του διάσταση για το τι συνέβη ενόσω ήταν στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

"Την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό πήγα δανεικός, τη δεύτερη νομίζω ότι ανταποκρίθηκα. Μου είπαν να ανανεώσω και να δοθώ ξανά δανεικός, όμως δεν το ήθελα και έφυγα. Το λεπτό σημείο στην καριέρα μου ήταν όταν δηλώθηκα ως τραυματίας ενώ δεν ήμουν στον αγώνα Ρόμα-Ολυμπιακός, τη στιγμή μάλιστα που λίγες ημέρες νωρίτερα ήμουν MVP στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στην ΑΕΚ ούτε εγώ κατάλαβα τι έγινε. Έβαζα γκολ, αλλά μετά ήμουν εκτός αποστολής", ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σπορ.

Πλέον αγωνίζεται στην Καβάλα. " Έφυγα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνειδητά, γιατί στη ζωή μου ό,τι πέτυχα, το πέτυχα με την αξία μου. Δεν παρακάλεσα κανέναν ούτε τηλεφώνησα σε κανέναν για να πάρω μεταγραφή. Από τη στιγμή που είδα ότι δεν ανταποκρινόταν αυτό που ήθελα με αυτό που γινόταν, πήγα στην Καβάλα, όπου αισθάνομαι πολύ όμορφα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε επίσης πως " στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, οι παίκτες παίζουν βάσει συμβολαίου. Τα ακριβά συμβόλαια παίζουν πάντα και υπάρχει υπομονή και επιμονή. Εγώ όμως δεν ήμουν ακριβός δηλαδή δεν είχα μεγάλο συμβόλαιο. Νομίζω ότι και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Αυτή είναι η άποψή μου. Επιπρόσθετα να τονίσω πως πχ , ο δικός μου μάνατζερ δεν ήταν φίλο, ούτε με τον Σόλιντ στον Ολυμπιακό ούτε με τον Φερέρ στην ΑΕΚ. Βέβαια, στην Ελλάδα μπορεί να καταστραφείς, να χάσεις την καριέρα σου, όπως έγινε με τον Φετφατζίδη. Κάποιοι τον έβγαζαν άχρηστο, όμως ήξερα ότι είναι πολύ καλός παίκτης ευτυχώς βρήκε το δρόμο του. Μην ξεχνάμε επίσης και την περίπτωση του Μήτρογλου, που έπαιζε πολλά χρόνια δανεικός, μέχρι να βρει κι αυτός το δρόμο του".

Κλείνοντας ανέφερε για τα χρωστούμενα πως " οι ξένοι πάντα παίρνουν τα λεφτά τους, γιατί φτάνουν μέχρι τη FIFA. Οι Έλληνες έχουν ευθύνη για αυτή την κατάσταση, καθώς δεν διεκδικούν δυναμικά, δεν φωνάζουν γενικά πολύ".

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK