"Δεν κοιμήθηκα μετά τον τελικό Κυπέλλου"

Στην αποκάλυψη πως κοιμήθηκε μόλις δύο ώρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τη Ρόμα προχώρησε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, σε συνέντευξή του στο κανάλι της ομάδας.

"Δεν κοιμήθηκα μετά τον τελικό Κυπέλλου"

Ο 49χρονος τεχνικός αναζητούσε από την αρχή της σεζόν έναν τίτλο κάτι που τελικά κατάφερε να πετύχει, κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας, κερδίζοντας μάλιστα τον αιώνιο εχθρό, τη Ρόμα. Η νίκη αυτή ενθουσίασε τόσο τον Πέτκοβιτς που, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν κατάφερε να κοιμηθεί.

"Πρέπει να κοιμήθηκα λιγότερο από δύο ώρες, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Βρισκόμουν σε υπερένταση και με το μυαλό μου ζούσα ξανά τις στιγμές του αγώνα. Ωστόσο δεν νιώθω κουρασμένος. Μετά από μια τέτοια επιτυχία, δεν νιώθεις κούραση, παρά μόνο ενθουσιασμό. Ίσως να καταρρεύσω μετά από μία - δύο μέρες, όταν θα έχει μειωθεί η αδρεναλίνη στο σώμα μου".

Ο Βόσνιος προπονητής αναφέρθηκε στη συνέχεια στο μελλοντικό πλάνο της ομάδας αλλά και στο συμβόλαιο του.

"Στόχος της διοίκησης και δικός μου είναι να δημιουργήσουμε μια πιο ισχυρή ομάδα την επόμενη χρονιά. Καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν τίτλο, αλλά δεν μας αρκεί. Θέλουμε να πάμε καλύτερα του χρόνου και θα εργαστούμε για τον σκοπό αυτό. Το συμβόλαιό μου λήγει το άλλο καλοκαίρι, οπότε θεωρώ πως συνεχίζω κανονικά. Θέλω να πετύχουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα του χρόνου, ώστε να υποχρεώσω τον πρόεδρο να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Όνειρό μου είναι να μείνω στη Λάτσιο πολλά χρόνια ακόμα και να κερδίσω πολύ περισσότερους τίτλους. Τόσο εγχώριους, όσο και διεθνείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK