Ρόμα - Νάπολι 1-0

Με γκολ του Ναϊνγκολάν στο 89', η Ρόμα επικράτησε της Νάπολι με 1-0 στο "Ολίμπικο" και... έστεψε πρωταθλήτρια Ιταλίας τη Γιουβέντους, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην Serie A. Νοκ άουτ ο Μανωλάς από χτύπημα του Ιγκουαΐν.

Ρόμα - Νάπολι 1-0

Η Νάπολι θα μπορούσε να δώσει... παράταση στην στέψη του πρωταθλητή στην Serie A, αλλά δεν το έκανε. Οι Ναπολιτάνοι κυνηγούσαν τη νίκη με την οποία θα εξαντλούσαν κάθε πιθανότητα για τον τίτλο, ωστόσο η Ρόμα τους χάλασε τα σχέδια. Η ομάδα του Σπαλέτι πήρε το "τρίποντο" χάρη σε γκολ του Ναϊνγκολάν στο 89', μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και ψάχνει την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

To παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση 20 λεπτών έχασαν τον Μανωλά, ο οποίος ζήτησε αλλαγή μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο μάτι. Ο 28χρονος ήταν και ο κύριος εκφραστής κάθε επιθετικής προσπάθειας των "παρτενοπέι", με τις καλές στιγμές να λείπουν από το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το ματς παρέμεινε κλειστό. Η Ρόμα ανέβασε στροφές μετά το 60', απείλησε σε μερικές περιπτώσεις με τον Μαϊκόν και τελικά έφτασε στο γκολ στο 89'. Μετά από ωραία συνεργασία των Μαϊκόν και Σαλάχ ο Ναϊνγκολάν έκανε το σουτ και νίκησε τον Ρέινα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ρόμα (4-3-3): Στσέζνι, Φλορέντσι (46' Μαϊκόν), Μανωλάς (21' Ζουκάνοβιτς), Ρίντιγκε, Ντιν, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Περότι, Ελ Σαραουί (81' Τότι).

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (79' Λόπεθ), Ζορζίνιο (90' Γκαμπιαντίνι), Χάμσικ, Καγιεχόν, Ιγκουαΐν, Μέρτενς (74' Ινσίνιε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Ο Ιγκουαΐν έβγαλε νοκ άουτ τον Μανωλά

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK