Από το απόλυτο μηδέν... εκατομμυριούχος στην Κίνα!

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν έχει παίξει φέτος ούτε δευτερόλεπτο στην Σαμπντόρια, ωστόσο είναι κοντά στο να πάρει "χρυσή" μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας!

Foto LaPresse- Valerio Andreani
08/05/2016 Città Genova (Italia)
Sport Calcio
Sampdoria vs Genoa
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015/2016 - Stadio "Luigi Ferraris"
Nella foto: Antonio Cassano

Photo LaPresse - Valerio Andreani
08 May 2016 City Genova (Italy)
Sport Soccer
Sampdoria vs Genoa
Italian Football Championship League A TIM 2015/2016 "Luigi Ferraris" Stadium
In the pic:Antonio Cassano
Foto LaPresse- Valerio Andreani 08/05/2016 Città Genova (Italia) Sport Calcio Sampdoria vs Genoa Campionato di Calcio Serie A TIM 2015/2016 - Stadio "Luigi Ferraris" Nella foto: Antonio Cassano Photo LaPresse - Valerio Andreani 08 May 2016 City Genova (Italy) Sport Soccer Sampdoria vs Genoa Italian Football Championship League A TIM 2015/2016 "Luigi Ferraris" Stadium In the pic:Antonio Cassano LAPRESSE/VALERIO ANDREANI

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Σαμπντόρια μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Παρμα, όμως η τρίτη του θητεία στη Γένοβα δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν έπαιξε σε 25 ματς με τη φανέλα των "μπλουτσερκιάτι" έχοντας απολογισμό μόνο 2 γκολ ενώ φέτος δεν κάθεται ούτε στον... πάγκο.

Και αυτό γιατί από το καλοκαίρι του 2016 ο πρόεδρος Μάσιμο Φερέρο ανακοίνωσε πως ο Αντόνιο Κασάνο δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του, με αποτέλεσμα ο "Φανταντόνιο" να τεθεί αυτόματα εκτός της πρώτης ομάδας και να προπονείται τους τελευταίους μήνες μαζί με τον γκολκίπερ της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Από το απόλυτο μηδέν... εκατομμυριούχος στην Κίνα!

Μην νομίζετε όμως ότι η τύχη του γύρισε την πλάτη καθώς αν λάβουμε υπόψη τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο 34χρονος επιθετικός μπορεί να βρει ακόμα και στη δύση της καριέρας του και μετά από απραξία έξι μηνών συμβόλαιο και μάλιστα με αρκετά μηδενικά!

Για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει τους γενναιόδωρους Κινέζους που "χτυπούν" όποιον κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά και διαθέτει κάποιο "όνομα", με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ενδιαφέρονται έντονα για τον παίκτη δύο ομάδες: οι Guangzhou R&F και Shandong Luneng.

Ο μάνατζέρ του, Μπέπε Μπότσο, έχει λάβει προσφορές και από τις δύο για τον Κασάνο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να υπογράψει σε μία εκ των δύο λαμβάνοντας ετήσιο συμβόλαιο από 8 μέχρι 10.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK