Στρώνει... χαλί 60.000.000 ευρώ η Ατλέτικο για Μπελότι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να τερμάτισε τρίτη τη φετινή σεζόν, αλλά ήδη έχει έτοιμα τα πλάνα της για να επανέλθει στο προσκήνιο την επόμενη σεζόν. Ο διακαής πόθος για τον Κόστα και η... δεύτερη επιλογή του "ακριβού" Μπελότι.

Στρώνει... χαλί 60.000.000 ευρώ η Ατλέτικο για Μπελότι!

Έτοιμη να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η Ατλέτικο; Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ισπανικό μέσο "Cope", που στη στήλη του αποκαλύπτει τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ντιέγο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός κόουτς έχει κάνει σαφές στη διοίκηση των Μαδριλένων πως επιθυμεί την μεταγραφή ενός στράικερ που θα σκοράρει γκολ και θα κάνει τη διαφορά στη κορυφή της επίθεσης. Ο νούμερο ένα στόχος όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς είναι ο Ντιέγο Κόστα, με τον Σιμεόνε να επιθυμεί την επιστροφή του πρώην παίκτη του στη Μαδρίτη, αλλά οι Ισπανοί γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο για να γίνει είναι πολύ δύσκολο.

Με αυτά τα δεδομένα, οι "ροχιμπλάνκος" ψάχνουν για έναν παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά του Κόστα: ένας μεγαλόσωμος παίκτης, δυνατός, που μπορεί να παίξει με πλάτη, είναι καλός στις κεφαλιές και έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα. Ένα προφίλ που ταιριάζει "γάντι" στον Αντρέα Μπελότι, τον βασικό φορ της Τορίνο που αυτή τη σεζόν έχει βγάλει... φωτιές με τη φανέλα της, σκοράροντας 25 φορές σε 33 συμμετοχές.

Η ρήτρα του Ιταλού διεθνή μπορεί να φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στην Ατλέτικο είναι έτοιμοι να προσφέρουν 60 εκατομμύρια, ελπίζοντας πως θα λυγίσουν την αντίσταση της Τορίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άλλα ονόματα δεν υπάρχουν, με τον Σιμεόνε από την άλλη να τονίζει πως "δε θέλει άλλους νάνους" στο ρόστερ του, ζητώντας ένα καθαρό εννιάρι που μοιάζει σαν τον Κόστα. Για την ακρίβεια, μετά τη φυγή του Ισπανού- Βραζιλιάνου, η Ατλέτικο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK