O Iμπάρμπο δεν βρίσκει ηρεμία: τον βρίζουν και στην Κάλιαρι!

O Βίκτορ Ιμπάρμπο γύρισε στην Κάλιαρι μετά το δανεισμό στον Παναθηναϊκό όμως για μερίδα οπαδών της είναι... persona non grata. Δείτε τι έγραψαν για αυτό έξω από το γήπεδο (PHOTO).

O Iμπάρμπο δεν βρίσκει ηρεμία: τον βρίζουν και στην Κάλιαρι!

Ηρεμία αναζητάει και ηρεμία δεν βρίσκει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο 26χρονος Κολομβιανός αμυντικός μετράει τέσσερις διαδοχικούς δανεισμούς την τελευταία διετία, κατά σειρά σε Ρόμα, Γουότφορντ, Ατλέτικο Νασιονάλ και Παναθηναϊκό, και η επιστροφή του στην Κάλιαρι τον έφερε στη.. δίνη του κυκλώνα.

Και αυτό γιατί μπορεί ο ίδιος να δήλωσε (κατά την επίσημη παρουσίασή του) ευτυχισμένος που γύρισε στην Σαρδηνία και μετανιωμένος για την επιλογή του να αποχωρήσει από τους Σαρδηνούς, ωστόσο το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι των οπαδών των "ροσομπλού" δεν του συγχώρεσε ποτέ την απιστία του προς την ομάδα και το γεγονός πως από το 2015 και μετά έγινε μετατράπηκε σε... γυρολόγος.

Φρόντισαν μάλιστα να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν εγκρίνουν την απόφαση της διοίκησης να τον επαναφέρει στην ομάδα μέσω μίας φράσης που έγραψαν στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου της ομάδας, του ιστορικού "Sant'Elia".

"Ton λαό Sconvolts δεν τον αγοράζεις με δύο όμορφες λέξεις, Ιμπάρμπο προδότη", ήταν η φράση με αποδέκτη τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή (12/2) θα επιστρέψει στο άλλοτε σπίτι του για τον αγώνα της Κάλιαρι απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους. Το σίγουρο είναι πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του έδειξαν τις -όχι και τόσο φιλικές- διαθέσεις τους...

Ο ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ:

O Iμπάρμπο δεν βρίσκει ηρεμία: τον βρίζουν και στην Κάλιαρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK